|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων
καλημερα. την τριτη 16/10/2012 τα παραγγειλα ( σετ στυλ c ) και σημερα το πρωι παρελαβα κανονικα συσκευασμενα και ομορφα. ευχαριστιομαστε και βαινω προς τοποθετηση....
|
|
|||
|
|||
Τα προστατευτικΑ κΑνουν για το G650GS του 2011;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλοφόρετα! |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν κάνουν.
Μπορείς να πάρεις 3 μετρήσεις που θα σου πω? Μέτρα τις δυο διαστάσεις που σημειώνω στην φώτο + την διάμετρο της εξαγωγής σου. Σε ενημερώνω ότι έχει απομείνει μόνο 1 τελευταίο σετ, style A. Το ενδεχόμενο να βγει προστατευτικό ενιαίο ώστε να καλύπτει όλη την εξαγωγή σου, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση. Θα πρέπει να μαζευτεί λίγος κόσμος ώστε να προχωρήσουμε σε 2η ομαδική. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα έχει περίσεψει κανένα σετακι?
|
|
|||
|
|||
ΜΟΛΙΣ ΜΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΤΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|||
|
|||
Συγγνώμη για την καθυστέρηση μου.
Πήγα σήμερα στον υποκατασκευαστή μου και προμηθεύτηκα τα 5 τελευταία σετ που είχαν απομείνει σε στοκ. Οπότε ναι, υπάρχουν διαθέσιμα σετ, style C. |
|
|||
|
|||
Καλοφόρετα!
Μόλις έκανες την μηχανή σου ένα κλικ πιο μάχιμη.... |
|
|||
|
|||
Καλησπερα Αλεξανδρε!
Εχεις πμ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |