|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: GS Forum - Rideit - Μ. Σπηλιώτης στο Training on Track I στι
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φίλοι μου, το GS Forum σας ευχαριστεί, που αφενός βρίσκεστε στη παρέα του κ αφετέρου που το εμπιστευτήκατε για άλλη μια φορά, κι έτσι μπόρεσε να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα μάθημα που άπτεται της ασφαλούς οδηγήσεως. Να είστε όλοι καλά κ να έχετε πολλά κ ασφαλή χιλιόμετρα !!! .
|
|||
|
|||
με μια λεξη η σημερινη εμπειρια....SUPER DOUPER.Να ευχαριστησω κ εγω τον Τακη τον Βασιλη την ομαδα του Ride it και ενα ιδιαιτερο ευχαριστω στον Mike που με τοση ηρεμια μας μεταδωσε τοσα πραγματα που νομιζαμε οτι τα ξεραμε
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη (arkas) κατάλαβα που έχουμε ραντεβού , οπότε τα λέμε στην ΕΚΟ :re26
|
|
|||
|
|||
Ήμουν και γω εκεί!
Triple value for money που λέμε στα ελληνικά και ασφαλέστατες διαδικασίες χάρη στην άψογη οργάνωση και την επίβλεψη. Ευχαριστίες a la Oscar κι από μένα σε όλους τους προαναφερθέντες. Είχα φέρει μαζί μου τον προσωπικό μου φωτογράφο κο τεο-εβδομήντα-ένα για να με τραβήξει τις καταπληκτικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, τις οποίες επισημαίνω. Μετά με άφησε και μένα να τραβήξω τις υπόλοιπες... Αρχίζουμε. Πρωί πρωί με τη δροσούλα στα Σπάτα. Το (πρώτο) νούμερο του σχολείου. Το μάθημα αρχίζει. Μαντέψτε ποιος δεν προσέχει... Όλα τα σχολεία έχουν το μπουμπούνα τους... Τι εννοούμε όταν λέμε ότι ο boxer έχει ροπή... Ο εκπαιδευτής μπαίνει πρώτος στην πίστα για να δει τον καιρό πριν την πτήση όπως γίνεται σε όλες τις αεροπορικές μονάδες εξάλλου... Επίβλεψη του μαθητή από το δάσκαλο. Ο Θοδωρής προθερμαίνεται... Δεν πρόσεχες στο μάθημα, σε φτάνει ο άλλος που μπαίνει με καλύτερες γραμμές... Νά' μαι και γω... Ο "στριφτερός"... ...κι ο easy rider. Εκτός συναγωνισμού. Ο δάσκαλος. Κυνηγάει κάποιον μαθητή... Σίδερα μασάει... Body Language. Μάθημα από το Mike. Τα μαθήματα προχωράνε! Η ποδιά της GS σε full face. Τις εξατμισούλες Θοδωρή τις πλένουμε κι από κάτω... Άργος - Σπάτα - Άργος non stop σήμερα... Ο αριστερός κύλινδρος είναι το όριο. Καλές και ασφαλείς βόλτες! (άμα είχαμε τέτοια άσφαλτο και στους δρόμους μας!) |
|
|||
|
|||
Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή εμπειρία το σημερινό σεμινάριο που το σημαντικότερο πράγμα που κατά τη γνώμη μου μας προσέφερε ήταν να βελτιώσει, κάνοντας φιλικότερη τη σχέση μας με τη μοτοσυκλέτα μας. Πολλά συγχαρητήρια και από μένα στο GSFORUM στους διοργανωτές και εκπαιδευτές για την άψογη οργάνωση και δουλειά που προσέφεραν.
|
|
|||
|
|||
Τα παιδιά πιο πάνω τα είπανε όλα... Τα μαθήματα με τον Mike, τον Τάκη και τον Βασίλη, απλά δεν υπάρχουν. Ηρθαν κι έδεσαν με αυτή την καταπληκτική παρέα του GS forum. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του GS forum, που μέσα απ´ την συντροφιά τους γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτές μας, που μέσα από τις γνώσεις που μας μεταδίδουν γίνομαι καλύτερος μοτοσυκλετιστής. Φίλοι μου, να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
|
|
|||
|
|||
Έλα να ετοιμάζονται και οι Κυριακάτικοι !!!
|
|
|||
|
|||
Περιμένω να περάσει το σχολικό......
|
|
|||
|
|||
Μην ξεχάσεις το σου !!!
|
|
||||
|
||||
Καλό μάθημα κ στους σημερινούς εκπαιδευόμενους ...
.
|