|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΥΤΙΝΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
Μπράβο παιδιά!!!
Και να σκεφτήτε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή! |
|
|||
|
|||
Βασίλη, όπως πάντα, αστραπιαίος!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε!!!! Όπως επίσης να ευχαριστήσουμε, όσους οργάνωσαν και όσους συμμετείχαν στην εκδρομή, για τις υπέροχες και μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Ειδικά, για τους Φίλους και τις Φίλες από το Ιόνιο, το ευχαριστώ είναι λίγο. Αν μπορούσαμε να κανονίσουμε καμιά επίσκεψη... |
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τή διάθεση, τη παρέα και το ομαδικό και φιλικότατο κλίμα που επεκράτησε. Ομαδική οδήγηση πάντα στα επιτρεπτά ορια ασφάλειας και συνεργασίας για την πρώτη μας έξοδο...
Ιδιαίτερα ενα ευχαριστώ για τη παρέα απο τα Δυτικά πελάγη που ωρίμασαν τη πρόταση συνάντησης. Το ραντεβού στην ώρα του, ο καιρός άψογος για την εποχή με τον ήλιο να μας φλερτάρει και γενικότερα για πρώτη εκδρομή του Forum με μια συμμετοχή περίπου 40 ατόμων και 28 μηχανών θα έλεγα ότι αγγίξαμε τα όρια του "τέλειου". Μπράβο στον admin για τη πρωτοβουλία του κεράσματος σαν καλωσόρισμα στούς Ιόνιους φίλους και τέλος ελπίζουμε σύντομα σε μια επανασυνάντηση ίσως και πρός Δυσμάς...Ενα Μπράβο σε όλους!! ΥΓ Ας μην ξεχνάμε ότι τον άλλο μήνα προγραμματίζεται και η κοπή πίττας που θα έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να χαμογελάσουμε σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.! Last edited by syan; 14-01-2009 at 07:24. Λόγος: Συντακτικό |
|
|||
|
|||
Κριμα που δεν ηρθα...... Τα κανα λιγο μανταρα με τον καιρο με εγκατεληψε και ο αδερφος μου και το φιλαρακι μου και τελικα το εχασα........Την επομενη φορα θα ερθω παση θυσεια!
|
|
|||
|
|||
Ήταν όλα τελεια ωραία διαδρομή, απίστευτη η παρέα με όλα τα παιδιά, και άσο για το φαγητό! θέλω και ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
|
|
|||
|
|||
40 άτομα και 28 μηχανές;
Ποπο λαός!!!! Μπράβο παιδιά!Πάντα τέτοια!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους!
...ανειλλημένες υποχρεώσεις και ένα...καλό ξενύχτι μέχρι πρωϊας στον Ρέμο...δεν μου άφησαν περιθώρια... Να είμαστε καλά...την επομένη! |
|
|||
|
|||
Η επόμενή θα βγει στης 25/1/09 τώρα ετοιμάζεται
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε ολους σας παίδες!...πολυ σας χαρηκα!
...τεραστια παρεα !!!...ειχατε απο ολα!...τι να πω? ....respekt! ..... ... ... ...skippybi ....thanks man! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 12-01-2009 at 13:39. |
|
|||
|
|||
Λέγε μου τέτοια!!!
...λέγε μου τέτοια!!! |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 02:51 |