|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγραφα αλλά και Γραμμένα
μπράβο παιδες πολυ καλο και ομορφο ψυχικο ξεφορτωμα!!!
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
|
|
|||
|
|||
ΜΑΠΑ, ΜΑΠΑ, ΜΑΠΑ!!!!
δεν μ' άρεσε τίποτα..........! ούτε η παρέα σας, ούτε η διαδρομή, ούτε οι φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα......!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ!!!!ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ!!!(για κάποιους κακοπροαίρετους) απορώ πραγματικά....δεν είχατε τίποτα καλύτερο να κάνετε που πήρατε τα παλιόβουνα σβάρνα?????? τα σκυλιά δεν τα φοβάστε????τα χώματα????την σκόνη????τα χαλίκια????τις στροφές???? τι είστε εσείς ρε π@#$%^η μου!!!! άιντε απο 'δώ πρωτομηνιάτικα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως να κανονίζαμε ένα Σαββατόβραδο διανυκτέρευση στην Νιάλα, (μούμεινε κρυφό απωθημένο) πρωτού τα χιονια... κάτι σαν μινι συγκέντρωση...σαν τους ορειβάτες που μαζευόνται ένα διήμερο στα βουνά και ξεσαλώνουν... για να μην ζηλεύει ο Κωνσταντίνος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για συγκεκριμενοποιησε το λιγακι!.. (Μερος, διαδρομες, ημερομηνια, διαμονη.. ) |
|
|||
|
|||
Νάσαι καλά Χάρη ήμουν κι εγώ εκεί.....ταξίδεψα μαζί σας ήταν υπέροχα
|
|
|||
|
|||
Τι up ωραία είναι αυτά που με κάνεις...
|
|
|||
|
|||
δεν θα κατσει μια βολτα μαζι ! θα κατσει!
μπραβο ρε μαγκες ωραια βολτα ! |
|
|||
|
|||
Αντε!!!! Την πήρα την δόση μου!!! Νάστε καλά να μας ταξιδεύετε. Βλέποντας φωτό θυμήθηκα παλαιότερες διαδρομές μου.
Ναι. Όντως όπως λέει και ο φίλος Πασχάλης ΑΝ ΠΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΛΛΑΣ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν νίκησαν τη φτώχεια αλλά χόρτασαν γκολ και θέαμα | pirate | Αθλητισμός | 30 | 17-12-2010 20:09 |
Θα το εφαρμόζαμε και μεις, αλλά... δεν φτάνουν οι πέτρες!!!!! | yannis | Κόσμος | 2 | 17-08-2010 18:42 |
Λ.Πλαστήρα - Άγραφα - Καρπενήσι... | vtheo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 11-12-2009 18:30 |
Σοκ αλλά και δυσπιστία από τη φρικτή ιστορία του Περού | skippybi | Κόσμος | 3 | 22-11-2009 13:08 |
BMW Adventure Tour 1 - Άγραφα / Τζουμέρκα | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 13 | 07-05-2009 18:13 |