|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλοκαιρινό Αντάμωμα GS-FORUM
Απόσπασμα:
ΕΓΩ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ......... Υ.Γ Σε πιο χωριο ειπαμε οτι τρωμε?????? Καλο το τρανς αλλα θελει και το φαγαμασαν!!!!!!!!!!!!!!!1 Last edited by MOYTPO; 06-06-2012 at 15:31. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ότι καλύτερο έχω ακούσει τελευταία !!! Μπράβο στον argi και σε όλα τα παιδιά!!! Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να είμαι και εγώ εκεί !! Να περάσετε όλοι καλά!! Και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ !! |
|
|||
|
|||
Ανακοίνωση εκ της Συντονιστικής Επιτρoπής "Thessaly Free Riders GsForum" Λοιπόν, σχετικά για το Σάββατο & το μεσημβριανό φαγητό. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα... Αλλωστε είπαμε no program!! Πάντως υπάρχει λύση, η οποία είναι το ταβερνείο "Ο Πλάτανος", το οποίο βρίσκεται στα 2 χλμ από το τόπο συνάντησης (προς Καλαμπάκα), όπου μπορεί να καλύψει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις!!! Και όλο αυτό, προς ενημέρωση του κοινού, που ανησυχεί, πως θα γεμίσει το στομαχικό χώρο τους, εκείνη την ημέρα... Και αφού "καλύπτει" τον Σωτήρη (αλλά και εμένα φυσικά!!) νομίζω ότι "Ο Πλάτανος", πληρεί τις αυστηρές προδιαγραφές μας!!! Last edited by ARGI; 06-06-2012 at 22:33. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Αργυράκο, καλά να περάσετε φιλαράκι! Εγώ για άλλη μια φορά θα που δεν θα είμαι στην παρέα σας!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||