|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tσαντες ("εσω-εξω") για GS, GSA και οχι μονον!
Απόσπασμα:
7 μελη μεχρι τωρα (+εμενα=8) |
|
|||
|
|||
Να υπολογίσετε οτι στα πολλά μαζεμένα, μπορεί να τα πιάσει το τελωνείο για εμπόρευμα και να σας βάλει κάποιους φόρους
|
|
|||
|
|||
Θαναση εγω δεν εχω την δυνατοτητα να τα παραγγιλω διωτη δεν ξερω την γλωσα ουτε τον τροπο (δεν εχω την ανεση της ηλεκτρονικης παραγγελιας)Αν διατηθεται καποιος να με βοηθεισει(για την παραγγελια) εμενα και τον RETROS πολυ ευχαριστως να συνεχισω στην παραγγελια.Αλλιως σταματαει εδω το ενδιαφερων μου λογο ελειψης δυνατοτητων πραγματοποιησης της παραγγελιας......
Θαναση οπως και να εχει φιλε σ'ευχαριστω και εγω και ο RETROS για τον κοπο και για τον χρονο σου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
ισως να βλέπαμε ποιοἰ άλλοι είναι στην παραγγελία απο βόρεια ελλάδα και να κάναμε κάτι όλοι μαζί απο δω πάνω Γιάννη.,.,να τα στείλουν η σε σένα η σε μένα και μετά τα βρήσκουμε σε κανα καφέ.,.
Last edited by tattoopanther; 05-12-2011 at 23:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εναλλακτικα, μου στελνετε τα χρηματα που αντιστοιχουν στη παραγγελια σας και παραγγελνω εγω για σας, με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ! πληρωνοντας βεβαια εσεις τα μεταφορικα , με την παραλαβη (Και, την οποια διευθυνση, πρεπει να μου στειλετε, προφανως, ε? ) ΑΝΤΕ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ 14!ΑΛΛΟΙ 6 ΑΚΟΜΑ!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντε να τελειωνουμε..
Εμειναν 6 μελη που ακομα δεν μου εστειλαν ονοματεπωνυμο, ετσι ωστε να ειναι τεκμηριωμενη η παραγγελια μου στον Ιταλο.. Απ'αυτα τα 6, οι δυο (jtnakos-RETROS) ηδη εγραψαν δημοσια (παραπανω) το "προβλημα" τους και απαντησα επεισης δημοσια οτι ως ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ! αναλαμβανω εγω προσωπικα την εξυπηρετηση τους.. ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ! Nontas-Sotos-mrdaelis-kostaskyriakos! ANTE ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!!! Last edited by black_hawk; 06-12-2011 at 03:27. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
χιχιχι!!! νευρα μου αλαφιασμενα..............
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"πεϊκή πρόθεση" τοποθετούσαν στο 401 ΓΣΝ για να έχουν στύση οι αξιωματικοί | xvitos | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 04-08-2011 18:45 |
Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμ | SenseiG | Κόσμος | 8 | 21-03-2011 11:35 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 10:56 |
"Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ." | bill13 | Χρήσιμα | 17 | 16-06-2010 13:23 |
"Ειδικός" εξοπλισμός στη μοτοσικλέτα .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 04-03-2009 10:08 |