|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επειδη το καλοκαίρι ειναι κοντα...
|
|
|||
|
|||
Απο το μηχανακι δε λειπει τιποτα!
Ισως μια μεγαλη αλουμινενια ποδια η απλα ο πισω λασπωτηρας.. Αλλα εσενα σου λειπει σιγουρα μια γερη επαρχιακη ειδικη με στροφες και ασφαλτο Ευρωπης Καλες τσαρκες!! |
|
|||
|
|||
Τουμπανο το εργαλειο φιλε!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κούκλαααααααααααααααααααααα
|
|
|||
|
|||
Τα κάγκελα θα πρέπει να γίνουν μπλε η κόκκινο για να σπάσει λίγο την μαυρίλα στο κάτω μέρος.
Παντός φίλε εχεις κάνει φοβερή δουλεια μπράβο για ακόμα μια φορά. |
|
|||
|
|||
Tο καλοκαίρι ήρθε Αλκίνοε, κούκλα είναι η μπέμπα,
Κοίτα να την ευχαριστηθείς από δω και πέρα, θα σε γνωρίζουμε εύκολα στον δρόμο τώρα. |
|
|||
|
|||
Άμα το δω κι αυτό, πάει.... Παραδείσιο πτηνό το ADVE |
|
|||
|
|||
Εχω την εντυπωση οτι θα αλλαζα τα πατακια οδηγου και συνοδηγου
με αφτερ μεταλλικα... Ποσο στοιχηζει η ολοσωμη να φτιαχτει εξω πιστευεις?? |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας κ τις ευχές σας αλλα το μηχανάκι κάτι ΔΕΝ έχει.
Δεν ξέρω τι, αλλα κάτι λείπει. Η ποδιά η μεγάλη θα μπει σε χρώματα μαυρο κ θα συνεχίζει μέχρι το διπλό στάντ. Ειναι θέμα ημερών κ κατα πάσα πιθανότητα θα μπει το Σάββατο (όχι το μεγάλο, το επόμενο) μαζί με τα λάδια κ το φιλτρο λαδιού. Τα κάγκελα σε μπλε χρώμα δεν ειναι άσχημη ιδέα αλλα δεν θα ειναι τόσο διακριτικά όσο θα ήθελα κ γι αυτό απέρριψα την ιδέα εδώ κ πολύ καιρό. Η σελα δεν θέλει κάτι. Η κόκκινη ρηγα ειναι too much πιστεύω κ θα δώσει όγκο στο πίσω μέρος το οποίο δεν ειναι θεμιτό. Σίγουρα λείπουν τα καπακια των πεταλούδων κ φαίνονται σα γκρι τσουτσες μέσα στη μαυρίλα αλλα θα μπουν κ αυτά, δεν ειναι θέμα. Ισως φταιει η Εξατμιση... Μήπως να βάλω την ίδια σε carbon? Ισως φταίει που δεν έχω τα κάγκελα πίσω κ "χάνει" η μηχανη; Πραγματικά δε ξέρω. Με έχει προβληματίσει τόσο που σκέφτομαι ακόμα κ χρώμα να αλλάξω στα πλαστικα. Δεν ειναι ότι δεν μου αρέσει, απλά αυτό που βλέπω, δε με ενθουσιάζει όσο θα ήθελα. |
|
|