|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
Eυτυχιε καλησπερα, τα ειχαμε πει και απο κοντα...σου εχω στειλει πμ με αυτα που θελω επειδη δεν ειναι σε αυτα που εχεις ανεβασει εδω.Οποτε μπορεις πες μου αν γινονται αυτα που ζητησα.
|
|
|||
|
|||
Ευτηχη χιλια συγνωμη που δεν εχω ερθει στον καφε να παραλαβω αλλα μαλλον μεθαυριο περνω το ξαναβαμμενο μου τεποζιτο οποτε στον επομενο καφε θα σε δω!συγνωμη και καλη χρονια!!!
|
|
|||
|
|||
Ευτύχη είχα παραγγείλει τα πιό πάνω, μπορείς να τα στείλεις και να σου βάλω τα χρήματα στο λογαριοσμό που ήταν και τα ball join?! Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο μένα,εγω θα ήθελα:
Αυτοκόλλητο κοπής #1:Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm:τεμάχια 2 Αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης #8:Διαστάσεις: 8 Χ 5,5 cm:τεμάχιο 1 Αυτοκόλλητο κοπής #16:Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm:nickname:sakis f650gs:τεμάχια 4 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Last edited by sakis f650gs; 11-01-2012 at 01:24. |
|
|||
|
|||
Καλημερα Ευτηχη!τελικα παρελαβα το τεποζιτο μου...θα μπορουσα να εχω για την τεταρτη μαζι μετα τα αλλα που σου εχω πει και τα αυτοκολλητα για το τεποζιτο(τα μπλε τα μαμα) και για την σχαρα παλι τα μπλε αλλα αυτα 2 φορες..ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
Eυτηχη εχω κανει την καταθεση σου εστειλα email και την αποδειξη.
|
|
|||
|
|||
Σ' ευχαριστώ!!
Νικόλα (Λεοντόκαρδος) μπορείς να τα πάρεις εσύ σε κάποια συνάντηση και να έρθω να τα πάρω από Ν. Σμύρνη? |
|
|||
|
|||
για 4S ομως δεν εχεις...???
|
|
|||
|
|||
Εννοείτε πως έχω CARBON και για το 4S γιατί εγώ έχω το 4S ! ! !
Last edited by eytyxios; 21-01-2012 at 20:33. |
|
|||
|
|||
Ερώτηση 1: τα κοπής μπορούν να βγουν στο κίτρινο (κροκί) του F800GS; (sunshine yellow το λέει η μαμά, κάτι σαν το #FFC220).
Ερώτηση 2: αν παραγγείλω τώρα (με κατάθεση χρημάτων τη Δευτέρα το πρωί) θα μπορείς να μου τα κρατάς στο Σοφικό; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |