|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Θελω και εγώ καποια μπλουζάκια...
1 tshirt βουνο πορτοκαλι X-Large (XL) 1 tshirt μποξερ χακι XL 1 tshirt βραχια μαυρο XL 1 polo βουνο πρασινο XL 1 polo βραχια πορτοκαλι XL 1 polo βρακια μαυρο XL 1 tshirt βουνο navy L 1 tshirt μποχερ ασπρο L 1 tshirt βραχια μαυρο L 1 polo βραχια μαυρο L η σταμπα πισω. ευχαριστω πολυ αναμμενω απαντηση.. τηλ 6974353222. |
|
|||
|
|||
Δημήτρη το ποσον σου ειναι 74 ευρω διαβασε την σελιδα 18 και το post 176
για να δης τον τρόπο στη συνέχια ενημέρωσε σε ποιον και σε ποια διευθηση θα σου σταλουν ευχαριστω Αντωνης. |
|
|||
|
|||
Μόλις παρέλαβα κι εγώ.
Καθόλου ευχαριστημένος. Από τα τέσσερα μπλουζάκια, το ένα είχε σωστό σωστό χρώμα αλλά λάθος σχέδιο, το άλλο σωστό χρώμα και σχέδιο αλλά με ένα μικρό σημαδάκι λογικά από την εκτύπωση της στάμπας και σημαία στο μανίκι που δεν ζήτησα, και υπόλοιπα δύο polo, το ένα ήρθε με λάθος μέγεθος (L αντί για M), συν το ότι είχαν την εκτύπωση στην πλάτη αντί για μπροστά που είχε στην περιγραφή. Άρα λοιπόν... 0 στα 4. Κρίμα γιατί τα περίμενα πως και πως. Δεν πειράζει. Τσάμπα πεταμένα άλλα 30 ευρώ. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Πάντως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντώνη για την άμεση εξυπηρέτηση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σ' ευχαριστώ πολύ Αντώνη για την άμεση ανταπόκριση σου στο πρόβλημά μου. Είναι κάτι που δεν περίμενα και πραγματικά αυτό δείχνει τουλάχιστον επαγγελματισμό, κάτι που σπάνια συναντάς στη χώρα μας.
Όπως επίσης κατανοώ και το ότι είναι πολύ πιθανόν να γίνονται και λάθη. Ένα μεγάλο μπράβο και επίσης άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σου έχω στείλει και pm. |
|
||||
|
||||
... αλλά όχι σπάνια στο φόρουμ μας ...
|
|||
|
|||
Αντωνη εχεις ΠΜ ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Χρόνια σου πολά Κώστα έστω και καθηστεριμένα Αντώνης (SOLON)!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Αντωνη
|
|
|||
|
|||