|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όπως πάντα άψογος ο ευτύχιος.
|
|
|||
|
|||
Ευτύχιε για την άψογη δουλειά που έκανες!!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ! ! !
|
|
|||
|
|||
Φοβερή δουλειά Ευτυχιε.Εγώ έχω το R1200Rt 2005.Υπάρχει για μένα για ταπα βενζίνης και tank pad;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
|
|||
|
|||
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα οι τιμές είναι μόνο για το GS FORUM !!!
Η αποστολή γίνεται με COURIER ή ταχυδρομείο (για ποιό οικονομικά) για όσους είναι εκτός Αττικής, οι τιμές είναι + τα έξοδα αποστολής. Για τους υπόλοιπους η παραλαβή θα γείνεται στον καφέ της Τετάρτης. R 1200 GS 2008-2011: τάπα βενζίνης: 6€ τιμονόπλακα: 6€ όργανα: 15€ Το ζευγάρι τάπα βενζίνης και τιμονόπλακα 10€ Όλο το πακέτο 25€ R 1200 GS 2005-2007: τάπα βενζίνης: 6€ όργανα: 15€ Το ζευγάρι τάπα βενζίνης και όργανα 20€ R 1150 GS: τάπα βενζίνης: 6€ τιμονόπλακα: 6€ Το ζευγάρι τάπα βενζίνης και τιμονόπλακα 10€ R 1100 GS: τάπα βενζίνης: 6€ Αυτοκόλλητο ανθρακονιμάτινο που γράφει R1200 15€ Tank Pad της αρεσκείας σας σε όποιο σχέδιο προτιμάτε 20€ Ντύσιμο οι εμπρός μπουκάλες τον αναρτήσεων με ανθρακώνιμα 35€ Τώρα και το νέο iPad mini Τώρα και SAMSUNG GALAXY S3 Τώρα και iPhone 5 Τώρα και το νέο iPad mini ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη που καλύπτει και τα πλαϊνά) 25€ SAMSUNG GALAXY S3 ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 5 ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 4s ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 4 ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 3GS ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη και πλάτη) 10€ Τα αυτοκόλλητα για την τάπα βενζίνης και για τα όργανα είναι ίδια σε πολές BMW όπος στο RT η τάπα βενζίνης και τα όργανα και στο 800 GS η τάπα βενζίνης κτλ. Ρωτίστε με και θα σας πώ ! ! ! Και ότι άλλο θέλεται σε Ανθρακόνιμα σας το φτιάχνω. Μου στέλνεται ΠΜ και συννενοούμαστε ! ! ! τηλέφωνο: 6945 692 697 (cosmote) e-mail: egonalakis@yahoo.gr NEW iPad mini NEW iPad mini NEW iPad mini NEW iPad mini NEW iPad mini NEW iPad mini NEW iPad mini NEW iPad mini |
|
|||
|
|||
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα οι τιμές είναι μόνο για το GS FORUM !!!
Η αποστολή γίνεται με COURIER ή ταχυδρομείο (για ποιό οικονομικά) για όσους είναι εκτός Αττικής, οι τιμές είναι + τα έξοδα αποστολής. Για τους υπόλοιπους η παραλαβή θα γείνεται στον καφέ της Τετάρτης. R 1200 GS 2008-2011: τάπα βενζίνης: 6€ τιμονόπλακα: 6€ όργανα: 15€ Το ζευγάρι τάπα βενζίνης και τιμονόπλακα 10€ Όλο το πακέτο 25€ R 1200 GS 2005-2007: τάπα βενζίνης: 6€ όργανα: 15€ Το ζευγάρι τάπα βενζίνης και όργανα 20€ R 1150 GS: τάπα βενζίνης: 6€ τιμονόπλακα: 6€ Το ζευγάρι τάπα βενζίνης και τιμονόπλακα 10€ R 1100 GS: τάπα βενζίνης: 6€ Αυτοκόλλητο ανθρακονιμάτινο που γράφει R1200 15€ Tank Pad της αρεσκείας σας σε όποιο σχέδιο προτιμάτε 20€ Ντύσιμο οι εμπρός μπουκάλες τον αναρτήσεων με ανθρακώνιμα 35€ Τώρα και το νέο iPad mini Τώρα και SAMSUNG GALAXY S3 Τώρα και iPhone 5 Τώρα και το νέο iPad mini ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη που καλύπτει και τα πλαϊνά) 25€ SAMSUNG GALAXY S3 ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 5 ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 4s ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 4 ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη, πλάτη και πλαϊνά) 15€ iPhone 3GS ολόσωμο ντύσιμο με Carbon (πρόσοψη και πλάτη) 10€ Τα αυτοκόλλητα για την τάπα βενζίνης και για τα όργανα είναι ίδια σε πολές BMW όπος στο RT η τάπα βενζίνης και τα όργανα και στο 800 GS η τάπα βενζίνης κτλ. Ρωτίστε με και θα σας πώ ! ! ! Και ότι άλλο θέλεται σε Ανθρακόνιμα σας το φτιάχνω. Μου στέλνεται ΠΜ και συννενοούμαστε ! ! ! τηλέφωνο: 6945 692 697 (cosmote) e-mail: egonalakis@yahoo.gr |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευτύχη, αν φτιάξεις το σετ (τιμονόπλακα & τάπα ) για 04 σου φέρνω εγώ εκεί τα όργανα για να σκανάρεις και να κάνεις τη δουλειά σου (και να πάρω δώρο το αυτοκόλλητο για το σετ. Άμα λάχει στο πληρώνω κιόλας γιατί είσαι καλό παιδί ! Αν θες στείλε p.m. ciao |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εννοείς απο 1150 2004, τα έχω ήδη φτιάξει απλά δεν έχω βρεί τον χρόνο να τα ανεβάσω, αλλά σύντομα θα τα βάλω και αυτά. |
|
|||
|
|||
Ευχτύχη εννοώ GS 1200 του 04
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |