|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον)
Και εγω σ'ευχαριστω Βαγγελη . RDV στο καφε .
|
|
|||
|
|||
Ασφάλισα σήμερα την δική μου στην Ιντερσαλονικα με 65 εθρώ / 6μηνο. Last edited by KRASOPATERAS; 20-04-2011 at 23:19. |
|
|||
|
|||
Μόλις ασφάλισα και εγώ τη μηχανή στο Δημήτρη (tzim).
Εξυπηρετικότατος και με καλή τιμούλα! Thanks tzim! |
|
|||
|
|||
super o Δημήτρης..εξυπηρετικός,σοβαρός και άμεσος..ειμαι αλλός ενας ασφαλισμένος του
|
|
|||
|
|||
και εγω ενας ακομα ασφαλισμενος τoυ Δημήτρη..σοβαρός και άμεσος θα συμφωνησω με ολους...και εγω ενας ασφαλισμένος του ακομα.........
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μοτοσυκλέτα και ασφάλεια κλοπής
Πελάτης του Jim για ασφάλεια της μπουμπούκας μου.......πολύ καλός κ εξυπηρετικός τουλάχιστον προς το παρόν Ευχαριστώ Jim κερνάς καφέ όταν σας βρω κάτω στην συγκέντρωση της τετάρτης........... (να βρω κ χρόνο από δουλεία βέβαια!!!!)
|
|
|||
|
|||
Chartis και εγώ με κλοπή 230 εξάμηνο MY 5/2009. Κεφάλαιο 12.000€.
Σήμερα ήρθαν και φωτογράφησαν τη μηχανή. Δεν το περίμενα. Μου είχε συμβεί το ίδιο με τη μεικτή του αυτοκινήτου. Αχρείαστα να είναι ! |
|
|||
|
|||
ο tzim
κατατοπιστικότατος οικονομικός και αχρείαστος να' ναι!!!! είμαι πελάτης του πλέον και σας τον συμβουλεύω... Last edited by xurxes; 07-06-2011 at 12:15. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Βασιλη . Εισαι λιγο μακρια αλλα επιφυλασομαι για μια συναντηση στο μελλον .
|
|
|||
|
|||
Έκανα πελάτη και τον πατέρα μου στον Δημήτρη. Ένα ευχαριστώ και από τους δυο μας για την καταπληκτική εξυπηρέτηση και τιμή!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |