|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Απόσπασμα:
Εδω καποιοι μιλανε να μην ανεβαζονται πολιτικα θεματα διοτι ειναι ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ, διοτι τα πολιτικα χαλανε τις καρδιες μας και διοτι διωχνουν τα μελη........και οι ιδιοι ανεβαζουν θεματα πολιτικα και μαλιστα καποιοι απο αυτους παρακινουν/εξωθουν τα μελη σε επαναστασεις επειδη εκλεισαν την ΕΡΤ....... Μην τρελαινεσαι, κι όπως λες κι εσυ, ξεπερασε το και παμε για αλλα. |
|
|||
|
|||
Ξέρεις κάτι οταν εμένα μου στέλνουν πμ για να σταματήσω την αντιπαλότητα που είχα με τον πασχαλη και την σεβάστηκα πίστευα οτι το ίδιο θα έκαναν και με τον κύριο απο το κερατσινι η έστω να κλείδωναν το νήμα ,,,,,δε ειναι πρώτη φορά που καποιος εχει τοσο θράσος προς κάποιους άλλους πιστευω οτι έπρεπε να δράσουν νωρίτερα το κακο εχει γινει ήδη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έγραψα αυτά που ένιωθα εκείνη την ώρα χωρίς καμμία πολιτική τοποθέτηση...ούτε μέσα στο ποστ μίλησα πολιτικά....στο φορουμ άμα θυμάμαι για πολιτική έχω να μιλήσω απο τότε που υποστήριζες τον ΓΑΠ και εγώ σου έλεγα άλλα....έπεσες έξω εκεί /.....το παραδέχτηκες πριν λίγο καιρό..... Βασικά μην γράφεις ανακρίβιες at least για μένα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η παρακινηση σου δε αυτη ειναι παρανομη και αντισυνταγματικη.......αν θελεις και την νομικη αποψη την οποια εψαξα αντιγραφωντας το γραπτο σου εκεινη την εποχη που το εγραψες και ρωτωντας δυο δικηγορους, ετσι, για να σιγουρευτω εγω κι οχι για κανεναν αλλο λογο. Το οτι δεν το εννουσες πολιτικα ειναι διαφορετικο, αυτο που εγραψες ηταν καθαρος πολιτικος λογος.......μην με αναγκασεις να κανω copy/paste τα γραφομενα σου..... Δεν γραφω ποτε ανακριβεις για τιποτα και κανεναν...........παταω επανω σε αυτα που γραφετε, οπως εκανα και με το δικο σου το γραπτο. Για τον ΓΑΠ επεσα εξω στο οτι θεωρησα οτι ειχε καταλαβει οτι επρεπε να αλλαξει αυτη η χωρα πιστευοντας οτι θα κανει πραγματικοτητα τις διαρθρωτικες εξαγγελιες του για το Ελληνικο κρατος. Μια απο αυτες, υπονοουμενη, ηταν και η ΕΡΤ. Δεν τα εκανε, κριμα......εκει επεσα εξω μονον. Βασικα διαβαζε προσεκτικοτερα at least εμενα......δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν πεταω πυροτεχνηματα Last edited by GeorgeP; 02-10-2013 at 23:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο συγνώμη τώρα αλλά πραγματικα........................................ Για να καταλάβω....πήρες το πρωταρχικό μου ποστ....και το έδειξες σε δικηγόρους?????/ και αυτοί σου είπανε τι???????ότι είναι παράνομο???? αντισυνταγματικό?????? Μήπως έγραψα και κανένα μανιφέστο?????? Γιατι το έκανες???? θέλω να μου πείς ειλικρινά, για ποιο λόγο????? Με στεναχώρησες πολύ......με ξενέρωσες..... ας το κράταγες για τον ευατό σου...... η εναντίωση του κλεισίματος ενός δημόσιου οργανισμού.....και το κάλεσμα μου για "επανάσταση" εσύ το βλέπεις σαν πολιτικό λόγο?????επειδή διαφώνησα με το κλέισιμο της ΕΡΤ??????? που είνα το παράνομο???? Άργησα να το καταλάβω.....αλλά εδώ μέσα πρέπει τελικά να φυλάγεσαι απο παντού..... Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ......π ρ α γ μ α τ ι κ ά!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαν παθών το λέω απλα πρεπει να βλέπουμε κάποια πράγματα ποιο αθώα μου φαίνεται |
|
|||
|
|||
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οπως εχω πει πολλες φορες μου αρεσουν τα πολιτικα οπως επισης μου αρεσει να μαθαινω διαρκως καινουρια πραγματα. Ενα απο αυτα ειναι και το Συνταγμα της χωρας το οποιο μελετω αδιαλειπτως χρονια τωρα. Εχω ολα τα συνταγματα της χωρας απο το 1843 και μετα. Ετσι λοιπον κατι μου εκανε ''κλικ'' για την παρακινηση σου σε ''επανασταση'' κι ανετρεξα στο αρθρο 11 του συνταγματος (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι). Επειδη ομως ηταν γενικης κατευθυνσης απευθυνθηκα σε νομικο για την σχετικη νομολογια που βασιζεται στο αρθρο 11 για να καταλαβω αν καποιος ο οποιος για οποιοδηποτε λογο παρακινει λεκτικα σε ''επανασταση'' ειναι νομιμος ¨η παρανομος. Η απαντηση γνωστη, και παρανομος και αντισυνταγματικος. Αυτη η ενεργεια μου ηταν απλα και μονον για πληροφορηση μου. Ο αλλος λογος που ενηργησα ετσι ηταν γιατι θυμωσα μαζι σου......θυμωσα διοτι η παρακινηση σε επανασταση ειχε ταπεινα ελατηρια κι οχι αγωνιστικη, εστω αριστερη, πολιτικη διαθεση.Θιχτηκε δικος σου ανθρωπος απο το κλεισιμο της ΕΡΤ και ειπες να παρακινησεις τον κοσμο σε επανασταση..... Δεν ενηργησες το ιδιο σε αλλα παρομοια θεματα οπου θιγοντουσαν αλλοι, προφανως διοτι η κατσικα του γειτονα δεν μας ενδιαφερει...... Αυτος ηταν η αιτια που το φυλαξα και το εβγαλα σημερα στην φορα ευκαιρειας δοθεισης..... Δεν σε ρωτω τι κανει σημερα ο δικος σου ανθρωπος, ελπιζω να ειναι με τους εξυπνους παρεα και να μην ακολουθησε τους καταληψίες του Μεγαρου της ΕΡΤ. Τοτε το κρατησα για τον εαυτο μου, σημερα το εβγαλα στην φορα διοτι τωρα ηταν η ωρα του και διοτι ετσι ειμαι εγω.......ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΝΤΑς εμπρος τους και βριζοντας τους απο πισω.....ντομπροσυνη το λεν αυτο. Με αυτον τον τροπο ολοι ξερουν ποιος ειμαι.......... Το περιεργο αλαλ κυριως ευχαριστο ειναι οτι, παρόλα αυτα, σχεδον ολοι θιγμενοι και αθικτοι, θελουν να πιουν ενα καφε, ενα κρασι ¨η να γραψουν μερικα χιλιομετρα μαζι με τον GeorgeP πραγμα που εκτιμω απεριοριστως. Το αυτο βεβαια ελπιζω και επιθυμω και για εσενα. Θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι για το τι γραφουμε εδω μεσα διοτι καλλιστα μπορει αντι στην θεση του GeorgeP να ειναι καποιος αλλος και να φερει σε δυσκολη θεση μελη και αντμιν.... πραγμα που φανταζομαι δεν θελει κανεις μας. Υ.Γ. η παρακινηση σε ''επανασταση'' ειναι λογος καθαρα πολιτικος κι ενεχει πολιτικη τοποθετηση εφοσον αναφερεται και απο πολιτικα προσωπα τα οποια ομως καλυπτονται απο την βουλευτικη ασυλια.. Η παρακινηση σε παρτυ οχι...... Last edited by GeorgeP; 03-10-2013 at 13:15. |
|
|||
|
|||
Αν εχεις να πεις κατι πες το μην ντρεπεσαι........
|
|
|||
|
|||
|
|
|