|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
Απόσπασμα:
Οπότε εγώ θα ήθελα να μου.επεστράφη το πόσο μου.....!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ίσως τελικά κακώς ο... φίλος Κώστας ασχολείται... anyway... Το κατ´ αρχήν και το εν´ συνεχεία δηλώνει 2 ασύνδετα μεταξύ τους πραγματα... απλώς εξέφρασα την ευχαρίστηση μου για την πορεια της Υγειας του φίλου μας αρχικά και κατα δευτερον ζητησα να παει το ποσο μου στα παιδάκια!! Δεν έβαλα στη δευτερη μου προταση τη λεξη οπότε ή τη λεξη συμπερασματικα, ώστε να τη συνδέει με την πρώτη πρόταση...δόξα το Θεό ξέρω πολύ καλά τι γράφω... Και στο κάτω-κάτω δεν παρακίνησα ΚΑΝΕΝΑΝ... είπα απλώς αυτό που αποφάσισα να κάνω εγώ!!! Γιατί το ποσό είναι δικό μου κ´ εγω θα αποφασίσω που θα παει!!! Ευχαριστώ!! Last edited by CPretenteriS; 24-11-2011 at 09:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε λοιπόν την πορεία του κουμπαρά μας :
1975 ευρώ (αρχικό ποσόν) - 50 ευρώ (επιστροφή σε μέλος που τα ζήτησε πίσω) - 365 ευρώ (αγορά πλυντηρίου πιάτων για τους Φίλους του Παιδιού) - 800 ευρώ (αγορά 32 ζευγών παπουτσιών για τα παιδάκια) = 760 ευρώ υπόλοιπο. . |
|
|||
|
|||
1975 ευρώ (αρχικό ποσόν) - 50 ευρώ (επιστροφή σε μέλος που τα ζήτησε πίσω) - 365 ευρώ (αγορά πλυντηρίου πιάτων για τους Φίλους του Παιδιού) - 800 ευρώ (αγορά 32 ζευγών παπουτσιών για τα παιδάκια) + 94 ευρώ (επιπλέον δωρεά / xenos) = 854 ευρώ υπόλοιπο. . |
|
|||
|
|||
Νίκο και Δημήτρη υπάρχει και αυτό που γυρίζει στα φόρα τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται αρκετά σοβαρή υπόθεση και οι γονείς ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποιους λογαριασμούς που άνοιξαν και μπλοκαρίστηκαν από το απίστευτο Ελληνικό Κράτος. Επειδή είστε στην Αθήνα ίσως μπορέσετε να διερευνήσετε - βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση και αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι καταθέτες στο λογαριασμό μας ας τείνετε και προς τα εκεί μια χείρα βοηθείας.
Σκατά, τον τελευταίο καιρό ένα ευχάριστο δεν ακούγεται ........ |
|
|||
|
|||
1975 ευρώ (αρχικό ποσόν) - 50 ευρώ (επιστροφή σε μέλος που τα ζήτησε πίσω) - 365 ευρώ (αγορά πλυντηρίου πιάτων για τους Φίλους του Παιδιού) - 800 ευρώ (αγορά 32 ζευγών παπουτσιών για τα παιδάκια) + 114 ευρώ (επιπλέον δωρεά / xenos) = 874 ευρώ υπόλοιπο. . |
|
||||
|
||||
To ποσό των 874€,
θα διατεθεί στο ίδρυμα "Οι Φίλοι του Παιδιού". Αυτά τα χρήματα θα προστεθούν μαζί με άλλα ... εδώ !!!
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |