|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!
Κάτσε να πάρω τα κυαλια γιατί δεν φαίνεται και καλά!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην ξεχάσεις να γράψεις FACEBOOK10 για έκπτωση 10%. Αν πληρώσεις με κάρτα κοστίζει 34.81 € με τα μεταφορικά. Αλλιώς από eBay Η δικιά μου (960) ήρθε χθες από FC-Moto αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα στο δρόμο. Και είδα πως χρειάζομαι και την πλευρική βάση κράνους (που δεν έχει η 960) και έτσι την περιμένω κι αυτή πριν τη δοκιμάσω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα για κάποιον που δεν εχει συγγενή απο Αμερική για να του την στείλει έστω σαν δώρο (και πάλι δεν είσαι σίγουρος οτι δεν θα σου ζητήσουν τελωνειο) θα πρέπει να ψάξει σε site ευρωπαικά! Π.χ FC MOTO η Motoraid ΥΓ. προσοχή για όσους ενδιαφέρονται για το μοντέλο 960 θα πρέπει να γνωρίζουν πως η μέγιστη ανάλυση εγγραφής video είναι τα 960 και όχι τα 1080 που είναι η Full HD ανάλυση και η οποία επιτυγχάνεται μόνο με το μοντέλο GOPRO HERO HD! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ξέρω Βαγγέλη μιας και το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η δουλεία μου, αλλά όταν γράφεις παραπάνω ότι το κόστος της μπαταρίας είναι 15 ευρώ πρέπει να το διευκρινήσεις, μια και αυτή η τιμή στην Ευρώπη δεν παίζει. |
|
|||
|
|||
Βεβαίως και παίζουν διότι έχουν τόσο χαμηλό κόστος που δεν θα έχεις πρόβλημα στο τελωνειο παίρνοντας τα φυσικά απο το site της εταιρίας. Αυτα βέβαια μόνο για τα εξαρτήματα που δεν τα βρίσκεις αλλού εκτός απο την ίδια την εταιρία!
|
|
|||
|
|||
Από την εταιρεία με feedex ζητάει 85$ μεταφορικά...
|
|
|||
|
|||
δεν ξερεις να κανεις παραγγελια,απο internet.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εχουν μαλλιασει τα χερια μου.......να τα γραφω
|
Tags |
camera, hd, βίντεο, κράνος, video |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αδιάβροχη κάμερα κράνους ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κράνη | 10 | 05-03-2010 08:48 |
video | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-10-2009 16:46 |
on board camera KTM 990 ADV vs bmw | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 12 | 19-03-2009 12:33 |