|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παναγιώτη (PanVas), θα μα λείψεις αδελφέ ...
Εχω ακουσει πολλα για τον Παναγιωτη και λυπαμαι
πολυ που δεν προλαβα να τον γνωρισω απο κοντα.. Η παρεα μας εχασε εναν πολυ καλο ταξιδευτη και νεο ανθρωπο που τοσα δεν προλαβε να κανει.. Καλο ταξιδι παλληκαρι. |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Παναγιώτη....
|
|
|||
|
|||
Έχω δει πολλές φορές την μάνα μου στην άκρη του δρόμου να με κοιτάει με εκείνο το βλέμμα που δεν μπορώ να κρυφτώ με τίποτα…
Άλλοτε με κάτι τρελές βροχές και προσπερνώντας νταλίκες στην Τουρκία… Την άλλη φορά στην Αυστρία που οδηγούσαμε ενώ χιόνιζε και ο πάγος στο παντελόνι είχε πιάσει τα 15 εκατοστά… Τώρα πάλι… Τα έπαιξα για τα καλά. Ήταν το πικ. Τα όριά μου… Τι ##### κάνουμε..; Απο το ταξιδι του Παναγιωτη στην Αλγερια......................... Καλο ταξιδι φιλε |
|
|||
|
|||
Αυτη του την ατακα την θυμαμαι που την διαβαζα σε ενα απο τα ταξιδιωτικα του, γιατι το ιδιο συναισθημα εχω απο 19 χρονων που καβάλησα..
Δυστυχώς εμεις δεν καναμε το ταξιδι στα Βαλκανια που λεγαμε και δεν τον γνώρισαμε απο κοντά.. Καλο σου ταξιδι ΠΑΛΙΚΑΡΙ! |
|
|||
|
|||
Παναγιωτη...
|
|
|||
|
|||
καλό ταξίδι παναγιώτη...
|
|
|||
|
|||
Με τον Πανο ημασταν καλοι φιλοι απο αρκετα πριν φυγει για Βουλγαρια... Μαζι ξεκινησαμε τις πρωτες διαδρομες και τα -παραλληλα- μας ταξιδια στο εξωτερικο...
Στο πρωτο μου ταξιδιωτικο στην Ευρωπη με ειχε φιλοξενησει στην Κερκυρα και ειχαμε συνταξιδεψει... Δεν μπορω να το πιστεψω... Αρνουμαι... Την Παρασκευη μολις μιλουσαμε και τωρα... Δεν αντεχω να χασω και αλλο φιλο πλεον... Μου τους εχεις παρει ολους ρε παλιοκ@ριολη.... Αδερφουλη μου... Σκ@τ@.... Προσεχε μας απο εκει πανω... Θα ανταμωσουμε ξανα μια μερα... Γαμωτο... |
|
|||
|
|||
πολλα συλληπητηρια...
καλο ταξιδι στον φιλο μας... |
|
|||
|
|||
Τα θερμά μου συλυπητήρια
|
|
|||
|
|||
Είναι πολύ κρίμα να χάνονται τόσο νεοι άνθρωποι.
Πολλά συλληπητήρια στους δικούς του και μακάρι όλοι μας να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί μετά από ακόμη ένα χαμό ενός παλικαριού. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο PanVas στην ΙΣΠΑΝΙΑ!!! | Strats | Διάφορα | 17 | 12-09-2011 18:19 |
Σκέψεις | MARK | Ανέκδοτα | 8 | 10-09-2011 01:39 |
Πολυτελές γιώτ-Πλωτό νησί. | m_peiraias | Σκάφος | 26 | 06-09-2011 01:33 |
Παναγιώτης Γεννηματάς | ortho | Διάφορα | 2 | 01-04-2011 18:17 |
Σκέψεις | Hekima | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 27-01-2011 23:20 |