|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων
Εν Χριστώ αδελφέ alx k τι έχει απομείνειq
Κάτω από τα πόδια μου "γουργουρίζει" ο boxer από R 1150 GS '00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει απομείνει style C ! Στείλε με πμ τα στοιχεία σου και ακριβώς τι ζητάς και την μεθεπόμενη εργάσιμη είναι τοποθετημένα πάνω στην μηχανή σου! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μετά και την τελευταία προμήθεια έχουμε: 4 σετ προστατευτικών! 1 σετ style A 3 set style C Οι τιμές για το GS Forum είναι: Style A 25,00 € Style C 28,00 € Επιπλέον 15,00 € για το μεσαίο προστατευτικό 0,50 € για κάθε δεματικό Μόλις διατεθούν τα παραπάνω τεμάχια, η ομαδική αυτή θα κλείσει. Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα θελω 1 σετ + μεσαιο προστατευτικο + 6 δεματικα style C πες μου αν ειναι ο.κ. να κανω την ΚΤΘ για την αποστολη με ACS χρεωση μου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στείλε μου με π.μ. τα πλήρη στοιχεία σου ώστε να εξυπηρετηθείς άμεσα. Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Σημερα παρελαβα και εγω!
Απλα αψογη δουλεια! Με την πρωτη ευκαιρια, υστερα απο ενα καλο πλυσιμο, θα φορεθουν στη μπεμπα! Φωτο συντομα. Ευχαριστω Αλεξανδρε για τα tips |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλοφόρετα σου εύχομαι |
|
|||
|
|||
Μετά και την τελευταία προμήθεια έχουμε: 3 σετ προστατευτικών! 1 σετ style A 2 set style C Οι τιμές για το GS Forum είναι: Style A 25,00 € Style C 28,00 € Επιπλέον 15,00 € για το μεσαίο προστατευτικό 0,50 € για κάθε δεματικό Μόλις διατεθούν τα παραπάνω τεμάχια, η ομαδική αυτή θα κλείσει. Το παρασύνθημα έχει ως εξής:
Στέλνετε με πμ τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, τηλέφωνο), το στυλ, το σετ και την ποσότητα των δεματικών(style B + μεσαίο B + 6 δεματικά), τον τύπο της μοτοσυκλέτας σας (r1200gs/adv, r1150gs, r1100gs, f800gs) καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε (courier, ΕΛΤΑ). Ο τρόπος πληρωμής θα γίνεται είτε μέσω τραπέζης, είτε με αντικαταβολή. Αν επρόκειτο μέσω τραπέζης, τα στοιχεία μου είναι: Τράπεζα Πειραιώς ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5610-049991-437 IBAN: GR72 0172 6100 0056 1004 9991 437 Ονομα δικαιουχου: ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (KARASMANOGLOU ALEXANDROS) Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο πμ και την απόδειξη κατάθεσης σας. Ενδεικτικά: Κόστος αποστολής με courier (Γενική Ταχυδρομική) : 6,5 € περίπου για Αθήνα - Θεσ/κη και 8-9 € για επαρχία.... Κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ: περιπου 3-5 €.... νομίζω... Ευχαριστώ ! |
|
|||
|
|||
Αλεξανδρε παρελαβα και τοποθετησα, ειναι super, σ ευχαριστω, Νεκταριος
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |