|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Για όσους φίλους είναι για την Κυριακή στο Λουτράκι !!! Στις 7 η ώρα το πρωί με 7 και 10΄ ακριβώς μετά τα διόδια συνάντηση !!!
|
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW ΣΤΗΝ ΚΤΜ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρέπει να βγάλει και το ψωμί του ο άνθρωπος..... |
|
|||
|
|||
Νίκο Σπανέ Σε ευχαριστώ Που με έκανες καλύτερο οδηγό ...
|
|
|||
|
|||
Ο Νικος ειναι ενας παρα πολυ καλος εκπαιδευτης και σου μαθαινει με σωστο τροπο αυτα που πρεπει.
Δυστυχως για μενα,τελικα σημερα δεν πηγα, γιατι μ επιασε βροχη στο δρομο και εβλεπα οτι προς Λουτρακι υπηρχε τρομερη ομιχλη και συννεφια. Εχω παντα μια αρχη, οτι βροχη και χωμα, για μενα, δεν συμβαδιζουν. Οποτε πηρα την αποφαση να γυρισω πισω. |
|
|||
|
|||
Χθες έκανα και εγώ το level 2, αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή εμπειρία και πάρα πολύ χρήσιμη. Διαπίστωσα ότι η μοτοσυκλέτα πλέον έχει πιό ανοιχτούς ορίζοντες, και με σεβασμό-προπόνηση μπορώ να ευχαριστηθώ μια χωματοβόλτα σε τρομερά τοπία. Ο Ν. Σπανός και η ομάδα του εξαιρετική, μας χάρισαν μια δυνατή εμπειρία.
|
|
|||
|
|||
Τελικα ο καιρος ειναι πολυ κ@ριολης!Ηθελε απλα να μου την σπασει το πρωι και να με κανει να μην παω με την βροχη που εριξε.Τωρα εχει ηλιο.Τι γκαντεμια ειναι αυτη;
|
|
|||
|
|||
Κρίμα που το έχασες!! Αν και στο ραντεβού μας, στα διόδια, ήρθε και η βροχή, σύντομα μας παράτησε για άλλα μέρη!! Βέβαια μας την είχε στημένη και στην επιστροφή αλλά ποιος νοιάζεται εκείνη την ώρα;;;;
Τέλειος καιρός, τέλεια η παρέα, τέλειο ολο το team!! Κρίμα που αναγκάστηκα να "παραδώσω τα όπλα" νωρίς!!!! Φωτογραφίες σε λίγο............ |
|
|||
|
|||
δώσε φωτό στο λαό !!!!
|
|
|||
|
|||
τον Cosmote μου μέσα.....
Περίμενε, φορτώνει... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Captain is back... | Captain_Andreas | Καλώς ήλθατε | 21 | 19-07-2010 17:31 |
“BRING THEM BACK!” | Black_Shadow | Ελλάδα | 2 | 29-06-2010 08:17 |
Bring them back | billy_bmw | Πολιτισμός | 12 | 20-04-2010 16:18 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |