|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
|
|
|||
|
|||
Ο Γιωργίκας και ο Κωστίκας φτιάξανε ένα κρεοπωλείο. Πριν ξεκινήσουν λoιπον, λεει ο Κωστίκας: "Για να δούμε αν είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο, κάνε εσύ τον πελάτη για να δούμε πως θα πάμε".
"Εντάξει" λεει ο Γιωργίκας. Μετά από λίγο επιστρέφει στο μαγαζί και λεει στον Κωστίκα: "Φίλε 2 μπύρες μου δίνεις;" "Ρε πας καλά;" του λεει ο Κωστίκας. "Τι μπύρες μου λες; Κρεοπωλείο, δεν έχουμε; Είσαι εντελώς άχρηστος. Άσε θα κάνω εγώ τον πελάτη". Μετά από λίγο ο Κωστίκας έρχεται και λεει στο Γιωργίκα: "Καλημέρα. Μισό κιλό κιμά θα ήθελα". Για να πάρει την απάντηση. "Τα μπουκάλια τα ΄φερες;" |
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του : -Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας κλπ Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα : -Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Ναυτιλίας. Κρυφογελάει ο Παπανδρέου . Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός . -Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα ; -Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς Δικαιοσύνης , Υγείας , Παιδείας και Οικονομίας , εγώ γέλασα ; |
|
|||
|
|||
Εχουμε πρωθυπουργο δηλαδη?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|