|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Eνδιαφερομαι αλλα ΑΜΕΣΑΑΑΑ...μου εσκασε και το λαστιχο...
110/80/19 - 150/70/17 Metzeler Tourance *EXP* |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε λιγοτερο απο 24 ώρες ειχα "ξεμπερδεψει". Η εξυπηρέτηση άψογη! Το αποτέλεσμα σωστό! Η διαδικασία γενικότερα, ολοκληρομένη, εύκολη και συμφέρουσα! Ένα μεγαλο μπράβο στους εμπλεκόμενους! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι έτοιμος .... Τηλεφώνησε στο κατάστημα (2107775380) για άμεσο ραντεβού ... .
|
|||
|
|||
τα λαστιχα μπήκαν! ολα μια χαρα...ευχαριστημενος απο την δουλεια και την εξυπηρετηση
|
|
|||
|
|||
θελω λαστιχα,νικο εχεις πμ!
|
|
||||
|
||||
Είσαι ΟΚ.... Μπορείς να τηλεφωνήσεις να κλείσεις ραντεβού !
|
|||
|
|||
Θα αλλάξεις πατούμενα Κωστάκη;
|
|
|||
|
|||
ολα οκ!αποστολη εξετελεσθη!
ημουν μεταξυ pirelli και continental τα οποια φοραγα ηδη. αν και ημουν πολυ ευχαριστημενος με αυτα τελικα εβαλα τα pirelli,ετσι για δοκιμη! ακομη ειναι νωρις για εντυπωσεις,το συντομοτερο δυνατο θα επανελθω! ο νικος ο περιστερας ωραιος τυπος,το ιδιο και τα τυπακια που δουλευουν εκει! χαρηκα δε,οταν μετα απο συζητηση με τον περιστερα,για ακομη μια φορα επιβεβαιωθηκε η αριστη εικονα που εχουν δημιουργησει τα μελη αυτου του forum στο χωρο του μοτοσυκλετισμου! τελος ενα μεγαλο μπραβο στο νικο λεοντοκαρδο για το τρεξιμο στο συγκεκριμενο θεμα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα Pirelli φοραω εδω και καιρο τωρα και ειμαι ετοιμος οπου να'ναι να χρειαστουν αλλαγη....δεν θα τα ξαναβαλω...πολυ αποτομο λαστυχο στα πλαγιασματα λωγω χαμηλου προφιλ και αρκετα σκληρο,χρειαζοταν καλο ζεσταμα...σε γενικες γραμμες δεν μου εμπνεε εμπιστοσυνη...Εμαι μεταξυ Bridgestone και Metzeler τωρα...θα δουμε..............Οταν το πατησεις το Pirelli πες μου και την δικη σου αποψη ρε φιλαρακι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα metzeler πολυ ασαφη!τα bridgestone πολυ πιο σκληρα απο τα pirelli! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |