|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοπή πίττας 2012 - Φωτό & Video
Μια τελευταία φώτο με τους Βαρελάδες Εδώ τελειώνει το όνειρο Αναχωρούμε γεμάτοι χαμόγελα, νέες φιλίες και αισιοδοξία για την Αθήνα για καφεδάκι κάπου στο Περιστέρι .. |
|
|||
|
|||
Τέλος στο πλοίο για την επιστροφή πίνοντας τις τελευταίες ρακές με μεζέ από τον Νίκο Markas αβοκάντο σαλάτα έτσι για αποτοξίνωση |
|
|||
|
|||
Άχ πόσο όμορφα περάσαμε τι να πω δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μας 3 μέρες μετά και το μυαλό μας με την καρδιά μας έχουν μείνει στο Σοφικό Νικόλα Λεοτόκαρδε - Δημήτρη Arkasoο θεός να σας έχει καλά να Μας κάνετε να αισθανόμαστε δυνατή χαρούμενοι και ευτυχισμένοι Διότι εξ αιτίας σας υπάρχει το GsForumκαι όλοι εμείς . Και στην άλλη βόλτα με το καλό φιλαράκια από όλη την Επικράτεια. |
|
|||
|
|||
Mπράβο ρε Ευτυχάκο....
Θα μας θύμισες πολύ όμορφες καταστάσεις που σίγουρα θα τις συζητάμε για καιρό, και θα τις θυμόμαστε για χρόνια... Νομίζω η φετινή εκδήλωση στιγμάτισε θετικά το Gsforum. Επείσης μπορώ να πω ότι ήταν μία εκδήλωση "σταθμός" και φάνηκε (για μία ακόμη φορά) στο Πανελλήνιο, πόση δυνατή και δεμένη ομάδα είμαστε... |
|
|||
|
|||
Καλά δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτό....
όλες είναι ωραίες.... Διαπίστωσις: Πρέπει να κρατά άλλες δύο ημέρες η διοργάνωση, να προλαβαίνω να μιλώ με όλους |
|
|||
|
|||
Ηρθε η ώρα να αναρτήσω και εγώ ένα ποτ πουρί, από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχω στην διάθεση μου... Θα τις κάνω παρουσίαση μέσω video, (για εξέλιξη μιλάμε), με γουέστερν μουσική υπόκρουση !! Εύχομαι να σας αρέσει... Οπλίστε και πάμε.... Last edited by ARGI; 08-02-2012 at 21:46. |
|
|||
|
|||
Φίλε Argi,
Καταπληκτικό το βίντεο....όπως καταπληκτικός είσαι και εσύ και τα υπέροχά σου κορίτσια !!!!... Αντε με το καλό να ανταμώσουμε !!! Τα φιλιά μας σε όλους σας, Socratis Υ.Σ. και "όχι" δεν σου δίνω τον σκύλο μου..... Υ.Σ.2 - (Τέλος χρόνου) |
|
|||
|
|||
Ευτύχη Φιλαράκι...............
Τι όμορφες φωτογραφίες, τι όμορφες στιγμές.....είστε οι "Κρητικοί" ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ !!!!!! Πάντα, μα πάντα περνάμε όμορφες στιγμές μαζί σας.....(κρίμα που δεν είχαμε & μικρόφωνο....)... Φιλιά στην ομορφο-γυναικάρα σου...και καλή αντάμωση.... Τα φιλιά μας, Socratis... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και να μην ξεχάσω τις beautiful photos του Γιώργου (Gemara....)...
Excellent in each and every way ...... Περάσαμε τέλεια.... Φιλιά στην όμορφη donatella Καλή αντάμωση !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 00:13 |