|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Εκδρομούλα Επίδαυρο, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Πόρο.
Συμμετέχοντες προς το παρόν: 1. CKK διπλός 2. Geoski μονός 3. Syan διπλός 4. Χατζηλίας διπλός Λεπτομέρειες για την πορεία μας αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Κρατάτε φωτογραφικές για την θέα του Σαρωνικού. |
|
|||
|
|||
Και φρέσκα τηγανητά αυγά με φανταστικές πατάτες στον Κώστα στη Τραχειά..
|
|
|||
|
|||
Προτείνω αυτό να γίνει και ο στόχος της εκδρομής....
|
|
|||
|
|||
Αν και νωρίς για 100% σιγουριά, μέσα και εγώ μόνος. Μπράβο για την ιδέα έχω πολλά χρόνια να πατήσω σε αυτά τα μέρη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτι έχω ακούσει από έναν φίλο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκδρομούλα Επίδαυρο, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Πόρο. Συμμετέχοντες προς το παρόν: 1. CKK διπλός 2. Geoski μονός 3. Syan διπλός 4. Evan400f μονός 4. Χατζηλίας διπλός Λεπτομέρειες για την πορεία μας αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Κρατάτε φωτογραφικές για την θέα του Σαρωνικού. Στρατηγικός στόχος τα φρέσκα αυγά και τηγανιτές πατάτες στον Κώστα στην Τραχειά. |
|
|||
|
|||
Όμορφα πράγματα Μιχάλη μου!
Θα ενημερώσω λίαν συντόμως... |
|
|||
|
|||
Με τα χαράς να είστε κοντά μας Δημήτρη, να κάνουμε τα RT3, και τα GS/GSA ακόμα περισσότερα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραία διαδρομή! Εάν κανονίσω κάποιες τελευταίες εκρεμότητες πιθανώς θα ακολουθήσω (διπλός, με GSA γίνουμε ακόμα πιο πολλοί!!!) |
|
|||
|
|||
πολύ ωραία μονοήμερη παιδιά - έλεγα να πάω επίδαυρο για καφέ στις 28/11/10 με την goldwing -εάν με θέλεται στην παρέα ευχαρίστως θα έρθω μαζί σας μόνος - ίσως φέρω και έναν φίλο πάλι με goldwing
κώστας goldwing |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |