|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ερωτηση για διαφορικο
σε φωναζει το 1150 να γυρισεις πισω...
καλα ξεμπερδεματα πουλι μου ... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μην τους ακούς Στεργιο...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
απλη αστικη οικογενια !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμένα πάλι γιατί μου χτυπάει καμπανάκι στα bold; Για κορώνα - πηνίο και στραβομάρες και διαφορές 1150-1200 τα αντιπαρέρχομαι... Θέλω πολύ να δω πως λειτουργεί στραβιά κορώνα και πως στράβωσε ενώ μαρσπιέδες τιμόνια, γκριπ και συμπαραμαρτούντα είναι ίσια.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτός ο μάστορας που μιλα έτσι είναι υποπτος Η φθορά γίνεται στα ρουλμαν και αν το αφήσεις στο housing των ρουλμάν... Όλα τα άλλα είναι για τον Μπέο Στραβή κορώνα? Σαν να λέμε στραβή γλώσσα Για να μην πω στραβή φούτσα Στέργιο, να μας τον συστήσεις το παληκάρι βρε φίλε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μηχανολόγος (θέλω να λέω ότι σπουδάζω), τα λες όπως θάθελα αλλά δεν μπορώ να τα εκφράσω όπως εσύ!!! |
|
|||
|
|||
...αυτό πάλι -πως το είπε- θα το δέσει στο κλείσιμο διαφορετικά...........
Υ.Γ. και φυσικά πάντα καμία μομφή για το φίλο και συμφορουμίτη και πάντα με σεβασμό στο πρόβλημα και την ανησυχία του, γιατί και μεις περάσαμε και περνάμε συνεχώς τέτοιες καταστάσεις....... |
|
|||
|
|||
Άλλαξε μάστορα το ταχύτερο.
|
|
|||
|
|||
φιλοι μου περιμεντε λιγο !!!!!
οπως σας ειπα απο διαφορικα δεν ξερω τωρα θα μαθω αλλα να κανω μια ερωτηση οταν φτιαχνεις κατι απο την αρχη που αποτελειται απο διαφορα μερη κινητα ολο αυτο το συστημα δεν εχει αποκτησει μια φορμα απο τα χιλιομετρα τις θερμοκρασιες τις φθορες ????!!!!! οταν τωρα σε αυτο το συστημα αλαξεις ενα κομματι και το βαλεις καινουργιο ειναι σιγουρο οτι θα πατησει αμεσως δηλαδη θα εφαρμοσει ακριβως στο υπαρχον ρονταριζμενο συστημα?????? απλη λογικη νομιζω πως οχι αλλα λογο ανοχων θεωρω πως θα δουλεψει σωστα αλλα παντα πρεπει να κρατας επιφυλαξεις αλαζω το μεγαλο ρουλεμαν το εξωτερικο τωρα οσον αφορα την κορωνα θα μου το εξηγησουν καλυτερα αλλα πτωση ειχα με κουμπωμενη δευτερα μεσα και λιγο γεματη!!! |
|
|