|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα καταφτάνει κι η δικιά μου η boxe-ρίνα...!!! Γιούπιιιιιιιιι..........
Καλορίζικη φίλε την πιο ωραία μηχανή πήρες θα την ευχαριστηθείς σίγουρα μιλώ εκ πείρας.
Καλές και όρθιες βόλτες σου εύχομαι. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα καταφτάνει κι η δικιά μου η boxe-ρίνα...!!! Γιούπιιιιιιιιι..........
Αντε να το δούμε και αυτό ο ντερης με τα κυλινδρα έξω.Αντε με το καλό μπουχεσα να την Χαρεις.Να κάνετε μαζί τρέλα χιλιόμετρα και με μυαλά.Τέλος τε ψαράκια και τα χαζα.Πέραν τις πλάκας καλοριζικη και καλοταξιδει να είναι.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη.Να είσαι γερός να την χαρείς.Πολύ ομορφη.
|
|
|||
|
|||
Καλοταξιδη Κωστα
Καλα και πολλα πολλα ταξιδιαρικα χιλιομετρα σου ευχομαι με την νεα σου μπουμπου |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη μπακουράκο, με προσοχή την νέα σου μπέμπα ....!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εεεεερρρεεεεεε καρχαριόπουλααααα που θα 'χουμε............... Να 'σαι καλά φιλαράκο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
r1200gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η δικιά μου μπουμπού... | georgepip | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 21-06-2010 14:46 |
Νάτη και η δικιά μου ..... | GEO_K | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 08-02-2010 00:08 |
Σαν Σήμερα...11 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2009 15:28 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 06:08 |
Σαν Σήμερα...(21 Φεβρουαρίου) | Gazi | Κόσμος | 5 | 21-02-2009 17:34 |