|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
|
|
|||
|
|||
παλιές μεγάλες αγάπες
αντε με το κάλο και καλή δύναμη μην ξεχάσεις φώτο |
|
|||
|
|||
ευχομαι να το κανεις κουκλι
ολοιδιο μηχανακι πουλησε σημερα ο γειτονας μου για 1500Ε |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς...Η κατασκευάστρια εταιρία "ΝΤΝ" έχει κωδικοποίηση μόνο για Ο.Ε.Μ.(γνήσια ανταλλακτικά) και ούτε οι άλλες εταιρίες (SKF/KOYO) είχαν τον κωδικό. Εγινε ενδελεχής έρευνα στο εξωτερικό και διαπίστωσα ότι η αγορά μέσω δικτύου Ελλάδος (βλ.Γελαγώτης) θα μου έρχονταν φθηνότερα.Το ρεζουμέ;Τα περιμένουμε από Ιαπωνία δοθέντος ότι δεν υπήρχαν ούτε στα κεντρικά της Ολλανδίας, ούτε στους μεγαλοντήλερς Αγγλίας-Γερμανίας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1.Πλήρης βιβλιογραφική οργάνωση,ήτοι τα επίσημα service & owners manuals, διαγράμματα κινητήρα με κωδικοποίηση ανταλλακτικών, φωτογραφίες και πληροφορίες από "ομοιοπαθείς". 2.Συγκέντρωση των "βασικών" πριν αρχίσει το ξήλωμα 3.Φωτογράφιση κάθε επί μέρους βήματος γιατί μετά χάνεται η μπάλα Και φυσικά ατέλειωτη υπομονή |
|
|||
|
|||
Η μοτό είναι κλασσική. Εχω βάλει και εγώ σαν στόχο να αποκτήσω μία στο κοντινότερο ή στο πιο μακρινό μέλλον. Ειδικά το 650 είναι αρκετά σπάνιο να το βρείς σε αξιοπρεπή κατάσταση. Φίλε καλό κουράγιο! Να μας ενημερώνεις για την πορεία των εργασιών σου. Θα είναι μάθημα για όλους μας.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ελπίζω να βοήθησα.Εχω "ξεπατωθεί" στη δουλειά.Μ' έχει πιάσει η μέση μου και τα γονατάκια μου (τα γεράματα που λέγαμε...).Τα πλαστικά/τεπόζιτα είναι ήδη βαμμένα και έτοιμα αλλά αυτά στο τέλος.Χθες παρέλαβα από Γερμανία τα μεγάλα πλαϊνά τεπόζιτα και αναμένω το υδροδοχείο που μπαίνει στην ποδιά. Το στυλιάρι που θα φάω δεν ξέρω που θα βάλω
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό είναι το ελιξήριο της νεότητας: κέφι, διάθεση για δημιουργική κούραση και πάντα καινούργιος στόχος !! Όσο για το στυλιάρι, άμα έπιστρέφεις μουντζουρωμένος μην το φοβάσαι! Καλή δύναμη εύχομαι.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΦΓΑΦΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 1 | 09-12-2009 22:44 |