|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σχηματάρι Οκτώβριος 1985
|
|
|||
|
|||
Πλοίαρχε πρίν πόσα χρόνια!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
2Τ!! Ρε τι μου θυμίσατε... Διχρονίλα κάργα & άγιος ο Θεός! Το πρώτο καυγά που ρίξαμε με την κυρία Φωτεινή, ήταν όταν ανέβηκε πρώτα φορά στο διχρονάκι μου HONDA MTX 200R, και λόγω της ψηλής εξάτμισης της, της έκανε χάλια τα ρούχα πίσω στην πλάτη, από τά λάδια... Εκείνη... Εγώ... Τα αγαπημένα μου δίχρονα ήταν εκτός από το ΜΤΧ μου, YAMAHA RD 350 YPVS SYSUKI GT250X7 YAMAHA IT 175 SUSUKI RGΓ 250 Oλα διαβολεμένα δίχρονα, πανέμορφα και τα είχα καβαλήσει πολλάκις, μιας και τα είχαν φιλαράκια και εκείνες τις εποχές αλλάζαμε μηχανάκια μεταξύ μας, σαν τα πουκάμισα... Μιλάμε για πολύ στριφτοκόλικα μηχανάκια... Αλλη εποχή !!! Γιώργο σε ευχαριστώ που μου θύμισες τα όμορφα παλιά.. (Ρόδα, τσάντα & κοπάνα '80...) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
"Σκοτώστρα" η επονομαζόμενη. Πάταγε τα 1000άρια της εποχής. Άπαπαπα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι αυτό Γιώργο Το "γιούπι" μια χαρά ήταν! Τα LC με τα ταμπούρα που δε σταμάταν με τίποτα, αυτά λέγαμε σκοτώστρες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και με τα ταμπούρα αλλά και με αυτά τα ΥPVS πήγαν αρκετοί στον άλλον κόσμο! Πάντως το φιλαράκι μου, που το είχε, είχε καρφωθεί άσχημα στην παραλιακή (έζησε)! Πάντως σαν το ΚΑΤΑΝΑ, πιο σκοτώστρα δεν πρέπει να ήρθε στην Ελλάδα, νομίζω!!! |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι με εξοχικό στό Δήλεσι με CR250 εκείνο με το κόκκινο μοτέρ με μύησε το 1983 στο μυστήριο μοτοσυκλέτα..
Κάθε Σ/Κ εκεί είμασταν.... Γιώργο καταπλητικές φωτό... Για την φράντζα δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα... Last edited by frits; 16-09-2012 at 23:34. |
|
|||
|
|||
Επειδη μιλάμε για σκοτωστρες.......πάρτε τον βασιλια
Τετρακυλινδρο διχρονο....500 κυβικά |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1949-1985 | gsmaniac | Διάφορα | 27 | 22-10-2010 14:07 |