|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS-800 ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ
Εμεις θα χρειαστουμε λεξικο σε λιγο ετσι οπως παει...
Αλλα που να το βρουμε τετοιο λεξικο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λιγος σεβασμός σε εναν ανθρωπο και συνάδλφο που ισως να μην εχει πτυχια Πανεπιστημίου, που ισως δεν πηγε ποτε του Σχολείο που ισως απο 8 χρονων το μονο που ηξερε ηταν να δουλευει και μονον να δουλευει δεν βλαπτει!!!! Αν κουραζεστε τοσο πολυ μην τον διαβαζετε, αφηστε άλλους να το κανουν που το αντέχουν και τα καταφερνουν στην μεταφραση απο Ελληνικα στα Ελληνικα!!!!!!! Ο σεβασμος στην γλωσσα (ποσώ μάλλον στο φορουμ) δεν ειναι η ορθογραφια αλλα το πνεύμα και η καλη συνύπαρξη των μελλων, οτι γραμματικες γνωσεις κι αν εχουν!!!! Και κατι τελευταιο περι σεβασμου της γλωσσας που κοπτεσθε και πιασατε τον ανθρωπο απο τα μουτρα, ο σεβασμος αυτος χαθηκε απο τοτε που καταργηθηκε το τονικό (δασείες, οξείες, περισπωμενες, η προπαραληγουσα ποτέ δεν περισπάται κ.λ.π) και απο την ωρα που ολα τα ''ι'' θα ειναι ενα.....το γιώτα!! Το εχει ζητησει η ΕΕ αλλα εχει θαφτεί προς το παρόν!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τον πήρατε απο το λαιμό τον άνθρωπο και δεν ξαναμπήκε.....έλεος ρε παιδιά...αν ο άλλος δεν κατέχει την ορθογραφία δεν πειράζει...έλεος πια!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε καμμια περιπτωση κι εγω αλλα και οι αλλοι συμφορουμιτες που παραπονεθηκαν δεν νομιζω οτι ηθελαν να τον προσβαλλουν. Αν αυτο συνεβη απο την πλευρα μου ζηταω συγνωμη Απλα εχω εναν ενδοιασμο κατα ποσο αυτο το στυλ ειναι απορροια ελλειψης γνωσεων |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αόμκα και έστι να έφαγρε πλάι θα κετλαβανατε τι εοννεί στσωά?
ΔΕΝ ενίαι σωτσό να πσβάρολεις τον άλλο ατυά εχία να πω............ μρφωσόη δεν ενίαι μόνο ογραφείρθοα ενϊαι ΚΑΙ τπόροι συριμπεράφος Last edited by GSMAN; 01-04-2010 at 21:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι τη λύση την δίνει η δημοκρατία, γνώμη μου ότι μπορεί κάποιος να γράψει κάτι όπως θέλει, αν η πλειοψηφία του φόρουμ δεν μπαίνει να απαντήσει ή μπαίνει, τότε επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει τον τρόπο γραφής. Έχω δουλέψει 8 χρόνια σε σχολεία (σαν γυμναστής) και κάθε Ιούνιο στις εξετάσεις που ήμουν επιτηρητής κυρίως σε γυμνάσια τράβαγα τα μαλλιά μου τα μισά παιδιά ήταν στην κυριολεξία ανορθόγραφα. Πιστεύω ότι την ορθογραφία την μαθαίνεις σε μία ηλικία που δεν το αποφασίζεις μόνος σου, στην μαθαίνουν το σχολείο, το σπίτι, κ.λ.π. Με άλλα λόγια πιστεύω ότι μπορεί να ζητάς από κάποιον να έχει π.χ. σωστή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορείς να του ζητάς να γράφει με σωστή ορθογραφία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα μεχρι να δουμε το πως και το γιατί (π.χ. ο ανθρωπος μπορει ουτε δημοτικο να πηγε ¨η να το εκανε κι επιτηδες) θα πρέπει, αποψη μου, να ειμαστε πιο διαλλακτικοι και να εκφραζουμε τις οποιες αμφιβολιες μας με ευγενικο τρόπο μεσα απο τα ΠΜ!! Στο Varaderomania π.χ. εχουμε ενα μελος ο οποιος ειναι ελληνας αλλα μεγαλωμενος στην Αγγλια!! Τα ελληνικα τα μιλάει σαν ελληνας αλλα δεν τα γραφει ουτε σαν ......Εγγλέζος!! Μια φορα που προσπαθησε να το κανει χρειαζοταν ο Μπαμπινιωτης (αν δεν εχε ηδη ''φυγει'' με τα γραφόμενα του) για να το μεταφρασουμε!!Αποτέλεσμα, οτι θελει να γραψει το στέλνει σε καποιον απο εμας του το διορθωνουμε του το ξαναστέλνουμε και το ποστάρει!!! Δεν τον επιασε ποτε κανεις απο τα μαλλια.....απλα βρηκαμε μια λυση.....μεσα απο τα ΠΜς!!! ηταν το ελαχιστο που μπορουσαμε να κανουμε εμεις οι υπόλοιποι συνάδελφοι για να τον βοηθησουμε!!! Και οι μοντς εχουν πρωτευοντα ρολο σε τετοιες περιπτωσεις!! Αλοίμονο αν αρχιζαμε τα περι ''σεβασμου της ελληνικης γλωσσας'' κι αλλα εξοχως βαρύγδουπα!! Last edited by GeorgeP; 02-04-2010 at 00:57. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 09:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 14:20 |
ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ F650 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 24-12-2009 12:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 22:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 22:52 |