|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελκτική ικανότητα
Μιχάλη το κάθε αυτοκίνητο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες που βάση αυτές και τα μηχανολογικά χαρτιά του τρέιλερ σου θα σου εκδοσει την άδεια ρυμούλκησης το μηχανολογικό
τώρα θα πρέπει να δεις το κιλά ροπής του αυτοκινήτου όσα περισσ´οτερα τόσο πιο πολλά κιλά μπορείς να ρυμουλκισεις και πιο εύκολα, το δικό μου αυτοκίνητο είναι 2,7 TDV6 και έχει 49 ή 51 κιλά ροπής και το φουσκωτό μου είναι 1.500kg και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακομα και με 10 μέτρα που έχω τραβήξει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τί γίνεται με τα χαρτιά του τρέιλερ; Δεν γνωρίζω την διαδικασία σχετικά μ'αυτό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άκου λοιπόν τώρα και από κάποιον που τραβούσε τροχόσπιτο (1.500kg) και είχε και Cherokee 3.7...
Ότι και να θες να ρυμουλκήσεις πρέπει να βγάλεις άδεια ρυμούλκησης... η οποία βγαίνει βάσει της βεβαίωσης έλξης του εκάστοτε αυτοκινήτου που στη δίνει ο κατασκευαστής... Παίζει ρόλο και ο κυβισμός του αυτοκινήτου αλλά και το βάρος του... Υπάρχουν 2 τιμές εκείνη που αφορά ρυμούλκηση με φρένα αλλά και χωρίς.. π.χ. το Volvo που έχω τώρα... τραβάει 2.250kg (ρυμουλκό με φρένα) και 750kg (ρυμουλκό χωρίς φρένα).... Ψάχνω να βρω το αντίστοιχο "Certificate of Conformity" του Cherokee να σου πω τις αντίστοιχες τιμές!!! Γνώμη μου.....?? Από προσωπική εμπειρία...... ΜΑΚΡΙΑ από Αμερικάνικο αυτοκίνητο.... |
|
|||
|
|||
Οι αντίστοιχες τιμές για το Cherokee 3.7 automatic, αν δεν κάνω λάθος είναι:
Ικανότητα έλξης (με φρένα): 2.660kg Ικανότητα έλξης (χωρίς φρένα): 750kg Στη διάθεσή σου φιλαράκο για ότι περαιτέρω χρειαστείς... |
|
|||
|
|||
Έχουμε και άκρη... να βγάλεις την άδεια ρυμούλκησης... μπαμ-μπαμ...
|
|
|||
|
|||
άσε τις μ@@@ γιατί πρέπει να βάλεις γνωστό για κάτι τόσο απλό ρε Κωστή
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εξαρτάται βέβαια απ' το χρόνο του καθενός.... εγώ που δεν είχα πότε χρόνο για χάσιμο με τέτοιου είδους θέματα... προτιμούσα να ξεμπλέκω άμεσα!!! Δεν μιλάω για καμία παρανομία!!!!! Να είμαι ξεκάθαρος... απλώς υπάρχουν κάτι γραφεία (Νομιμότατα) κάτω απ' τα Υπουργεία που τρέχουν αυτοί αντί για εσένα.... και σε χρεωνουν κανα 30άρι Ευρώ... that's all!!! |
|
|||
|
|||
Πολλοί απο τους παραπάνω είπαν σωστά και όχι,εγώ θα συμπληρώσω πως άλλο να τραβάς ενα σκάφος απο μια γλείστρα με 10% κλίση,άλλο να το τραβάς με 35% κλίση. Επειτα,πόσο μήκος έχει η γλειστρα?θα μπει πολύ μέσα το τρειλερ?οι τροχοί του αυτοκινητου θα είναι σε άσφαλτο ή σε χώμα και δεν θα έχει προσφυση? Νομίζω πως πιο πολυ ρόλο παίζουν τα πρακτικά και όχι τα απόλυτα νουμερα.Γνώμη μου είναι πως μπορεις άνετα με το JEEP κανε όμως και μερικές δοκιμές πριν.Ελπίζω να βοήθησα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και το μισό Cherokee να είναι μέσα στο νερό.... μόλις βάλει τα αργά... γεια σας... |
|
|