GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-01-2011, 19:12
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Αντικατάσταση ελαστικών

Bridgestone 501-502 είχα στο 650GS και μέχρι που το έδωσα (21.500 km) ήταν άψογα!!

Για τα άλλα δεν έχω άποψη... τώρα στο 1200GS φοραω Metzeler Tourance EXP και φαίνεται πολύ καλό λάστιχο στα 10.000 km που έχω ήδη κάνει!!
Reply With Quote
Παλιό 04-01-2011, 19:20
FANISGS Ο/Η FANISGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: SITIA
Μoto: bmw1200gs 2008

pirelli kai mono pirelli!!τρομερο ελαστικο απολυτο κρατημα για γρηγορη οδηγηση.το bridgstone δε λεω καλο αλλα pirelli δεν ειναι.το anakee 1 kai 2 ειναι λαστιχο για ΄΄συνταξιουχους΄΄.ειναι για συντηρητικη οδηγηση.ουτε λογος για avon.περιμενω να ρθει η ωρα να ξαναβαλω pirelli πως και πως!
Reply With Quote
Παλιό 04-01-2011, 20:41
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS Εμφάνιση μηνυμάτων
pirelli kai mono pirelli!!τρομερο ελαστικο απολυτο κρατημα για γρηγορη οδηγηση.το bridgstone δε λεω καλο αλλα pirelli δεν ειναι.το anakee 1 kai 2 ειναι λαστιχο για ΄΄συνταξιουχους΄΄.ειναι για συντηρητικη οδηγηση.ουτε λογος για avon.περιμενω να ρθει η ωρα να ξαναβαλω pirelli πως και πως!
Kοιτα μη σου κανει κανα σινιαλο συνταξιουχος και δε μπορεις να το ξεπερασεις μετα....
Reply With Quote
Παλιό 04-01-2011, 20:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Kοιτα μη σου κανει κανα σινιαλο συνταξιουχος και δε μπορεις να το ξεπερασεις μετα....
μπα αυτο δε παιζει ξεχασε το....
Reply With Quote
Παλιό 04-01-2011, 20:50
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 01:23
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS Εμφάνιση μηνυμάτων
μπα αυτο δε παιζει ξεχασε το....

μην είσαι τόσο σίγουρος
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 10:49
katsanakis Ο/Η katsanakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Μoto: BMW K1200GT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Bridgestone 501-502 είχα στο 650GS και μέχρι που το έδωσα (21.500 km) ήταν άψογα!!

Για τα άλλα δεν έχω άποψη... τώρα στο 1200GS φοραω Metzeler Tourance EXP και φαίνεται πολύ καλό λάστιχο στα 10.000 km που έχω ήδη κάνει!!
Κώστα τα Metzeler EXP φορούσα μέχρι τώρα και είμαι δυσαρεστημένος πολύ, δεν ένιωθα ασφάλεια. Τα λάστιχα που φορούσα πριν και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος ήταν Michelin Pilot Road. Δυστυχώς όμως σταμάτησε να το βγάζει η Michelin γιατί αλλάζει μοντέλο. Τώρα είμαι σε δίλημμα το τι λάστιχα να βάλω.
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 11:07
zitsos Ο/Η zitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Δηλεσι
Μoto: μα φυσικα bmw gs 1200

Ενα μεγάλος μυθος για τα λάστιχα μας.......εχω φωρουσα τα Metzeler και σε μια στροφη μου εφιγε η μιχανη!!! ποιος φτεει ο γιαννης ο παππιας που μου τα πρωτινε -σαν τέλεια οτι κρατανε- η εγω που μπικα λάθος !!!ρε παπια μου ειπες πως κρατανε τη π...ες ειναι αυτα που λές, εγω εφυγα!!!Ο καθενας μας εχει τον δικο του μοναδικο τυπο οδυγησης, που ξερεις την μηχανη του, ξερει τα λαστιχα του ,και τους δρομους του, γιατι ρε γιαννη παππια δεν μου ειπες οτι τα εχεις μονο για 2 μηνες το καλοκαιρι , ενω εγω μενω σε νησι και τα ΟΔΥΓΩ 9 μηνες τον χρονο!! Θα πρεπει λοιπόν να προσέχουμε οταν συμβουλευμαστε η πρωτινουμε λαστιχα να σκεφτουμε να διαβασουμε και κανενα ποιο παλοιο ποστ η να ξερουμε τη θα ρωτησουμε!!!!Ολα τα λαστιχα κρατανε και ολλα μπορουνε να τα απολαυσουμε αρκει να ξερουμε πως να οδυγουμε!!!ενα κακο λαστιχο αν ξερεις ναν οδυγας δεν σε πειραζει ενα καλο-κατα την γνωμη σου-καλο λάστιχο αν δεν ξερεις να οδυγας δεν σε βοηθαει!!!
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 13:26
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
μην είσαι τόσο σίγουρος
ειναι καρατσεκαρισμενο σου λεω!
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2011, 13:32
katsanakis Ο/Η katsanakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Μoto: BMW K1200GT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από zitsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενα μεγάλος μυθος για τα λάστιχα μας.......εχω φωρουσα τα Metzeler και σε μια στροφη μου εφιγε η μιχανη!!! ποιος φτεει ο γιαννης ο παππιας που μου τα πρωτινε -σαν τέλεια οτι κρατανε- η εγω που μπικα λάθος !!!ρε παπια μου ειπες πως κρατανε τη π...ες ειναι αυτα που λές, εγω εφυγα!!!Ο καθενας μας εχει τον δικο του μοναδικο τυπο οδυγησης, που ξερεις την μηχανη του, ξερει τα λαστιχα του ,και τους δρομους του, γιατι ρε γιαννη παππια δεν μου ειπες οτι τα εχεις μονο για 2 μηνες το καλοκαιρι , ενω εγω μενω σε νησι και τα ΟΔΥΓΩ 9 μηνες τον χρονο!! Θα πρεπει λοιπόν να προσέχουμε οταν συμβουλευμαστε η πρωτινουμε λαστιχα να σκεφτουμε να διαβασουμε και κανενα ποιο παλοιο ποστ η να ξερουμε τη θα ρωτησουμε!!!!Ολα τα λαστιχα κρατανε και ολλα μπορουνε να τα απολαυσουμε αρκει να ξερουμε πως να οδυγουμε!!!ενα κακο λαστιχο αν ξερεις ναν οδυγας δεν σε πειραζει ενα καλο-κατα την γνωμη σου-καλο λάστιχο αν δεν ξερεις να οδυγας δεν σε βοηθαει!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης