|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποτέ ξανα "λάστιχο"??
Μια δοκιμη με γράσο μπορεί να μας λύσει πολλές απορίες....
|
|
|||
|
|||
Αδιάτρητα λάστιχα!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αδιάτρητα λάστιχα!
Ωραίο φαίνεται αλλά με προβλημάτισε η προχειρότητα του βίντεο.
πολύ φτινιάρικο για τόσο καλό προιόν |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μου αρεσα ι!!
εκηνο που μου αφησε μια απορεια ειναι το υλικο που ψεκαζη ειναι σταθερο η εναι οπως το τζελ κε μετατοπηζεται αναλογα με της φυγοκεντρες δυναμης ? κε κατα ποσο δεν θα αντημετοπηζη προβλημα ζυγοσταθμησης ? |
|
|||
|
|||
2 good 2 be true...
|
|
|||
|
|||
Είναι πολύ παλιά ιστορία, και έχει εχθρούς και φίλους. Υπάρχει σοβαρό θέμα ζυγοστάθμισης πάντως κατα τα λεγόμενα αυτών που το δοκίμασαν...
|
|
|||
|
|||
ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΙΣΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απαπαααα τι θρίλερ αυτό το βίντεοοοο. Μπρρρ. Εμμμ, τα λάστιχα γίνονται κόσκινο έτσι κι αλλιώς αλλά δεν χανουν αέρα, καλό! "Αδιατρητα" όχι, αξεφούσκωτα* μάλλον...
*τώρα πως να το πω σωστα δεν ξέρω, υπάρχει άλλη λέξη? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
"El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 17:55 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |