|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαξοπίστησε ο Ewan McGregor. Πρώτα με την ΒΜW, μετά με την KTM & τώρα με Μoto Guzzi 1400
Ρε όπου και να πάει κάποιος, για δοκιμή, για αλλαγή, για τα λ7 κλπ, στο τέλος σε BMW θα ξαναγυρίσει. Τυχαίο? Δεν νομίζω... ΤΕΛΟΣ.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαξοπίστησε ο Ewan McGregor. Πρώτα με την ΒΜW, μετά με την KTM & τώρα με Μoto Guzzi 1400
Αγαπητοί φίλοι,
σχετικά με το"αλλαξοπίστησε" θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω πλήρως. Πριν γυρίσει το long way around χρειαζόταν μια χορηγία για μηχανάκια. Η χορηγία αυτή καταρχήν αναμενόταν από την ΚΤΜ η οποία όμως το αρνήθηκε αρκετά αργά. Τότε λοιπόν στράφηκαν προς την BMW και πήραν τα 1150. Ποτέ δεν είπε ο άνθρωπος ότι είναι / ήταν φανατικός BMWδάκιας. (και γιατί άλλωστε ? Που χωράνε οι φανατισμοί στη ζωή ? ) Τώρα λοιπόν, τον σπονσοράρησε η Guzzi και θα καβαλήσει Guzzi. Μια χαρά τα κάνει το παιδί. Μέχρι που τον ζηλεύω! |
|
|||
|
|||
βρε ας κανει οτι γουσταρει....
αλλα σ αυτη την αηδια ουτε στα καλύτερα μου ονειρα, δεν ανεβαινω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι εσύ ένας.....βρωμιάρης....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
The Upholstery Zone 2006 HD Street Glide - YouTube http://www.youtube.com/watch?v=gqnV5...tailpage#t=44s Last edited by Xarleas; 10-05-2013 at 03:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εχω μια εντύπωση ότι αυτο το παλικάρι
Την τρίζει την όπισθεν |
|
|