|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια bachelor χωμάτινη
Συνεχίζουμε ακολουθώντας το ένστικτό μας. Ο δρόμος σε εκείνο το σημείο είναι πολύ καλός με ευθείες οπότε εγώ που ήμουν πρώτος ξεθαρρεύω και πιάνω μια 80αρα ώσπου…έκπληξη ! Ξαφνικά και τελείως απότομα η άσφαλτος σταματάει & πλακώνομαι στα φρένα.
Από τον Άγιο Μανόλη ως το Κατωφύγι υπάρχουν 4 km εξαιρετικά δύσβατου και πολύ κατηφορικού χωματόδρομου (ο Θεός να τον κάνει, όλο κοτρόνες είναι) που τον έχουν κάνει ακόμα χειρότερο οι περασμένες βροχές. Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν το χάλι του. |
|
|||
|
|||
Ξεμπερδεύουμε με τα 4 αυτά km κι εκεί η χωμάτινη περιπέτεια τελειώνει. Περνάμε μέσα από τα χωριά Κατωφύγι, Ξενιάκος, Έμπαρος και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ηράκλειο.
Και μπορεί τα μάτια και η ψυχές μας να χόρτασαν δε σημαίνει το ίδιο και με τα στομάχια μας. Μια τόσο συναρπαστική μέρα ο καλύτερος τρόπος να κλείσει είναι με ένα καλό τσιμπούσι. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδοιπόρο & καλό φίλο Γιάννη που απαθανάτισε τις πανέμορφες εικόνες που είδαν τα μάτια μας με το δικό του φακό. Για πολλοστή φορά έκανε μοναδική δουλειά. Χρόνια καλά σε όλους, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη προς τους άνθρωπους μας και με πολλά όμορφα χιλιόμετρα σε χώμα και άσφαλτο.
|
|
|||
|
|||
Ωραίος
|
|
|||
|
|||
Όλη η βόλτα και η παρουσίαση ήταν πολύ ωραία! Οι φωτογραφίες πανέμορφες, ειδικά αυτή με τα χιόνια στο Λιμνάκαρο ήταν καταπληκτική! έχω ξανάπαει Λιμνάκαρο αλλά καλοκαίρι. Με τα χιόνια ήταν καταπληκτικό τοπίο, άγριο! Κρίμα να μην είχα πάει με εσάς, εκείνη τη μέρα πήγα τελικά μια πολύ φλώρικη βόλτα Last edited by Markas; 02-01-2011 at 22:10. |
|
|||
|
|||
παντα τετοια στα κοπελια....
πολλη κοτρωνα στην κρητη... |
|
|||
|
|||
ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ |
|
|||
|
|||
Τα μέρη που πήγαμε ήταν απίθανα, ούτε το ήξερα πως υπάρχουν στην Κρήτη! Ο σκοπός μου είναι να την γυρίσω όλη, όποιος θέλει ακολουθεί!
Πάντως σε ανάλυση 800*600 οι φωτογραφίες χάνουν πολύ.. |
|
|||
|
|||
Αυτά είναι!
Μπράβο φιλαράκια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ ωραία εξόρμηση παιδιά, καλά χιλιόμετρα |
|
|||
|
|||
Μπραβο ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια βοηθεια!!! | costas68gr | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 21-10-2010 22:48 |
Επομενη χωμάτινη βόλτα(???) | REK | Χωμάτινες εξορμήσεις | 20 | 01-10-2010 14:58 |
Μια αληθινή ιστορία... | georgekostas | Τι μας έτυχε | 9 | 03-05-2010 11:55 |
Αχαϊκή χωμάτινη βόλτα....27/2/2010 | kostasvar | Χωμάτινες εξορμήσεις | 53 | 02-03-2010 22:49 |
Μια παράξενη φιλία | skippybi | Ζώα | 4 | 17-09-2009 01:39 |