|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ROADLOK:Νεο συστημα κλειδωματος μοτοσυκλετας!!
Και εγω θα πω το εξης απλο:
Για τις βιδες στηριξεως του ολου μηχανισμου ασφαλειας, ακουσατε πουθενα να λεει, οτι θελει "ειδικο κλειδι" ή οτι ειναι βιδες ασφαλειας, ή τιποτα τετοιο;;; Γιατι ο κλεφτης να μην εχει το αλενακι ή τορτσακι μαζι του, και να λυσει τις δυο βιδες και... γεια σας ; Οεο;;; Last edited by BOXER; 23-09-2011 at 06:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπα!!προτιμω το ABUS με το συναγερμο!!υπερευαισθητο,ασε που αμα ζοριστεις το πετας σε κανα κεφαλι και ειναι μια και εξω!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αμα σηκώσουν τη μηχανή κάνει τίποτα?????/
φωνάζει , τσιρίζει, παίζει μπουνιές???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο ειναι το μονο ευκολο. Λες να μην εχουν μαζι τους δυο βιδες απο μια αντιπροσωπεια; Μηχανη θα κλεψουν, και οι βιδες θα κανουν 10 ευρω. Νομιζω... συμφερει ! Απο την δισκοπλακα, οπως βλεπω στο βιντεο, ενας πειρος περνα την εκαστοτε τρυπα. Αυτο και τιποτα παραπανω. Δεν ειναι σαν τα γνωστα λουκετα δισκοφρενου, που "αγκαλιαζουν" την δισκοπλακα και απο τις δυο πλευρες. Μολις λυσεις τις βιδες της δαγκανας, το τραβας ολο μαζι προς τα εξω. Γλυστρα το πειρακι απο την τρυπα και εισαι ετοιμος για την... νομιμη βολτα σου!!! Μου φαινεται λιγο δυσκολο, να μην εχουν σκεφτει αυτα τα απλα πραγματα, μα εγω κρινω, απο το βιντεο που βλεπω, και μονο απο αυτο !!! Και στο συγκεκριμενο βιντεο, μονο για αντικλεπτικο δεν θα επρεπε να το διαφημιζουν !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην αρχή όλα είναι ακριβά. Αν όμως "πιάσουν" σαν προϊόντα, τότε πέφτει η τιμή τους, ειδικά άμα μπουν και οι Κινέζοι στον χορό... |
|
|||
|
|||
To πειρακι περναει μεσα απο την τρυπα της δισκοπλακας και ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ! αρα χρειαζεται να κοπει η δισκοπλακα (Τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω.. )
|
|
|||
|
|||
Οχι δεν χρειάζεται, το πειράκι έχει το ανάλογο πάχος για την κάθε μηχανή.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εννοεί ότι δεν βγαίνει εύκολα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |