|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tέστ Γνώσεων, τι μηχανάκι είναι αυτό.....
Απόσπασμα:
Τι μας θυμιζεις Δημητρο!! |
|
|||
|
|||
ΜΖ??
|
|
|||
|
|||
Τό είδατε ; .......
Πού να το ακούσετε κι'όλας !!!!! Ω !! θεοί του Ολύμπου ευχαριστώ που έχω αυτά τά ακούσματα στά αυτιά μου !!! Τά ζωα τού δασους γενάγανε νωρίτερα, Τά πουλιά αφηναν τις φωλιές τους γιά άλλα μέρη ( οι μή γνωρίζοντες νόμιζαν ότι ήταν μετανάστευση ...) Αφες αυτοίς ούκ γάρ οίδασοι τι ποιούσοι . Αλί καί τρις αλί καί τετράκις καί πεντάκις αλί !!! Ολοι εμείς όμως τότε ξέραμε οτι τά τέρατα της κολάσεως τής Κυριακής ξεμύταγαν από τις κρυψώνες τους γιά να ξεχυθούν στήν καταπράσινη (τότε) Πάρνηθα , Βασιλικά κτήματα κλπ ...... Bultaco , ossa , ktm , cz, Husqvarna, Sachs, Maico ........ Ω καιροί Ω ήθη !!!!!!! Καλή σου ώρα Γιάροσλαβ Φάλτα !!! εκεί πού εισαι τώρα !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
Aχα'ι'κό καφεδάκι και μπανάκι την Τετάρτη 21/7/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 24-07-2010 07:37 |
Καφεδάκι μπανάκι στον Κόρφο κορινθίας | Κύρος Γρανάζης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 42 | 17-08-2009 12:44 |