|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φορτιο μεταφορας με βαλιτσ, αλουμινου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλα για την ιστορια κατασκευαστης των μεταλλικων βαλιτσων της bmw ειναι η touratech |
|
|||
|
|||
Καλό είναι να τηρούμε τα όρια που μας δίνονται από τον κατασκευαστή, σίγουρα γνωρίζει περισσότερα και καλύτερα το προιόν που παράγει...αλλά επειδή δεν τα πάω καλά με τα όρια δές φώτο...δεν το προτείνω..αλλά με δύο άτομα (123+85=208kgr.+τραπεζάκι+καρέκλες+σκηνή+κατσαρολικά+ εργαλεία +...) έβγαλε..Τζουμέρκα, πάντα βρέχει,Καλιακούδα, Ζαγοροχώρια..
Σίγουρα θα έχει περισσότερες φθορές και θέλει προσοχή στην οδήγηση...αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας! Καλά να περάσεις.. Last edited by VDR; 10-08-2013 at 00:34. |
|
|||
|
|||
Και τα topcase λενε 10 κιλα και 120 χαω max. Τα τηρει κανεις;
Σωστο ή λαθος δεν εχει σημασια. Η ουσια ειναι οτι με 30 κιλα δεν κανεις καμπινγκ. Για δυο ατομα μιλαω. Βεβαια προσαρμοζεις την οδηγηση αναλογως.... Εγω καθε καλοκαιρι φορτωνω οτι ειναι απαραιτητο για τις διακοπες μου κι εχω το νου μου. Στο διπλο καποιες φορες θελω βοηθεια. Αλλα αμα παρεις τα μισα και ψαχνεσαι, δεν κανεις διακοπες! Το περισσοτερο βαρος ειναι τα χιλια δυο συμπραγκαλα, καρεκλακια, τεντακια, γκαζακια, ψυγεια, πασαλακια, σχοινια κλπ.... Το λιγοτερο ειναι τα ρουχα Αν η μηχανη και τα καγκελα- βαλιτσες ειναι σε αριστη κατασταση, αρκει προσοχη στην οδηγηση και ολα καλως. Και σε χωματα εχω παει ετσι τιγκα και σε ανηφορια τρελα στην ευβοια και στην ιθακη. Φετος γυρισα ολη τη μανη ετσι. Μια χαρουλα. LELO-phone |
|
|||
|
|||
Μην μασάς σε τίποτα...
Όπως είπε και ο Βασίλης, κάμπινγκ τραπεζάκια ομπρέλες και τα συναφή όλα πάνω! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Δεν θέλετε να δείτε τι φορτώνω εγώ...
|
|
|||
|
|||