|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι
Απόσπασμα:
Αντιπαθώ όλους τους πολιτικούς. ΌΛΟΙ είναι τσόλια. Κανείς σοβαρός, αξιοπρεπής, ηθικός και ότι άλλο θέλεις βάλε, δεν πάει να γίνει πολιτικός. Όλοι τους είναι αποτυχημένοι δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί ή… πετυχημένοι δημοσιογράφοι, καναλάνθρωποι, συνδικαλιστές ή… πετυχημένοι απόγονοι των ανωτέρω πολιτικών οικογενειών. Όλοι αυτοί, όλα αυτά τα μεταπολιτευτικά χρόνια, έχουν δουλέψει με κριτήριο την τσέπη τους και πολύ μετά για το κοινό συμφέρον. Το συμφέρον της χώρας. Το συμφέρον των ανθρώπων, που τους ψηφίζουν. Και βέβαια δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Και αυτοί που έχουν δουλέψει και είχαν το ψώνιο να μπουν στην βουλή, Λυκουρέζος – Ασκητής, έφυγαν βράδυ. Ακόμη και ο Λυκουρέζος δηλαδή. Με ψηφισμένους νόμους περί ασυλίας και ανευθυνότητος υπουργών. Όλοι αλήτες. Μακάρι να ήξερες… ή να μπορούσες να ακούσεις. Last edited by ckk; 02-03-2011 at 00:20. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι
Απόσπασμα:
Του συνεχους επικηδειους και την συνεχη καταστροφολγια δεν μπορω ΚΑΙ δεν αντεχω!! Οσο για την αντιπαθεια σου σε ολους τους πολιτικους, ενταξει να την δεχτω, δεν εισαι εξάλλου ο μονος αλλα, σε καθε κοινωνια μικρη ¨η μεγαλη (οικογενεια, σχολειο, κατασκηνωση κ.λ.π.) ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει ενας Στρατηγος με τους λοχαγους του. Στην οικογενεια ειναι ο πατερας ο στρατηγος και λοχαγος η μανα, στο σχολειο ο δ/της ειναι ο στρατηγος και οι δασκαλοι οι λοχαγοι κ.λ.π. Κανεις δεν ειναι τελειος απο αυτους και ολοι τους θα κανουν λαθη, καποιοι μαλιστα θα βουτηξουν και το δαχτυλακι στο μελι...αυτο ομως δεν ειναι κριτηριο για ολους τους υπολοιπους!!!!!!! Το συμαντικοτερο ειανι να αναγνωρισουμε τις προθεσεις του καθε στρατηγου πρωτον και να τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος των ενεργειων του κατα δευτερον. Προεξωφλησεις αποτελεσματων ειναι απλα παιδικες αφελιες! Δηλωσεις και υπονουμενα οτι επιτηδες μας εβαλαν στο ΔΝΤ για να μας εξαθλιωσουν αναγονται στην σφαιρα της φαντασιας αλλα και μιας προσδοκομενης αναρχιας που βολευει αυτους που τα ξεστομιζουν! Στο κατω κατω Χρηστο δεν θα ζησουμε ποτε χωρις εναν ΓΑΠ, χωρις εναν ''χοντρο'' χωρις καποιον τελος παντων που να μας κυβερναει, και ειμαι σιγουρος οτι οποιος και να ειναι αυτος, ικανος ¨η ανικανος (στα ματια μας κι επι του παροντος, γιατι η πραγματικοτητα θα απεχει αφου θα κριθει απο το αποτελεσμα), γνωστος ¨η αγνωστος, απο παλια πολιτικη οικογενεια ¨η οχι παλι δεν θα ειμαστε ευχαριστημενοι με οτι και να κανει!!! Ξερεις γιατι? διοτι ολοι τους θα ειναι απαξιωμενοι απο εμας (οχι εμενα παντως) απλα και μονον διοτι εγιναν πολιτικοι αφου σε ολα τα άλλα απετυχαν...... κατ'εσε και οποιον αλλον το πιστευει αυτο!! Αρα δεν θα ειμαστε ποτε και με κανεναν πολιτικο ικανοποιημενοι, παρα μονον αν αυτοι οι απαξιωμενοι πολιτικοι μας δωσουν ενα σακι με λεφτα το οποιο και φυσικά δεν θα ρωτησουμε που το βρηκαν να μας το δωσουν...οπως γινοταν τοσο καιρο.... παλι φυσικα! Και μετα θα φταιει ο επαισχυντος του μέλλοντος Στρατηγος (ΓΑΠ, ΜΑΠ οποιος και να ειναι) που θα μας ξαναβαλει στο ΔΝΤ!!! Το σκεπτικο αυτο μαλλον στο ''δεν ξερω τι θελω'' μου κανει!! Last edited by GeorgeP; 02-03-2011 at 01:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να αποδεσμεύσει την Τουρκία από τη θηλιά του ΔΝΤ αποφάσισε η κυβέρνηση Ερντογάν, διακόπτοντας τις συνομιλίες για πιθανή χορήγηση δανείου με ταυτόχρονη συμφωνία εποπτείας του «ευαγούς ιδρύματος» στα δημοσιονομικά της χώρας.
Σύμφωνα με τη «Ζαμάν», κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών δήλωναν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις «ανελαστικές προτάσεις σκληρής δημοσιονομικής και κοινωνικής λιτότητας», που τους παρουσίασαν την τελευταία στιγμή αξιωματούχοι του ΔΝΤ. Φαίνεται πως ακόμη και ο επιχειρηματικός κόσμος της Τουρκίας μεταστρέφεται υπέρ της κυβέρνησης, χαλαρώνοντας την πίεση για ενεργό ανάμιξη του ΔΝΤ στη χάραξη πολιτικής. Οπως ανακοίνωσαν κυβερνητικοί κύκλοι, ο διεθνής οργανισμός θα έχει πλέον μόνο «συμβουλευτικό ρόλο». Η Τουρκία είχε προσφύγει στο ΔΝΤ μετά την οικονομική κατάρρευση του 2001, αλλά ο Ερντογάν αναθέρμανε την οικονομία χωρίς να καταφύγει στις σκληρές μεθόδους του. 12/03/2010 ���� ��� ���, ���� � ������� | �������� , ������ | v4.ethnos.gr |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. Εάν λοιπόν ο πατέρας, ξενο###### ή κλέβει ή σκοτώνει, τι σεβασμό θα έχει από την οικογένεια? 2. Εμένα αυτά, πού με βολεύουν? 3. Πολιτικός να μην είναι. Ή αν είναι, να είναι Έλληνας πρώτα από όλα. Με ότι αυτό συνεπάγεται. 4. Για αυτό σου λέω δεν ακούς. Δεν θέλω να μου δώσουν ένα σακί με λεφτά. Το βγάζω μόνος μου, επιχειρηματίας είμαι. Γεννάει το μυαλό μου. Και τώρα, που οι δουλειές μου είναι στον πάτο, έχω τρόπο και ζω μια χαρά πάλι. Δεν θέλω ΑΥΤΟΙ να κλέβουν το σακί και να μην τους πειράζει κανείς. Ατιμώρητοι – άσυλοι - ανεύθυνοι. 5. Εάν οι φίλοι σου δεν έκλεβαν τόσα χρόνια και δεν τα έτρωγαν μεταξύ τους, κανένα τσόλι Γιωργάκης δεν θα μπορούσε να με βάλει στο ΔΝΤ. Το σκεπτικο αυτο μαλλον στο ''δεν ξερω τι θελω'' μου κανει!!! Οπότε ψιλομαλακάκος ο ckk. Ας πάει ασχολίαστο αυτό. Και εγώ για ύπνο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα εδώ δεν έχουμε απλά σκληρές μεθόδους, που θα άντεχα αν ήταν για το καλό της χώρας. Εδώ έχουμε σκληρές – αναποτελεσματικές μεθόδους. Συνέχεια και πιο βαθιά στα #####. Οι τόκοι μόνοι τους είναι δυσβάστακτοι. Πόσο μάλλον και το κεφάλαιο. Κάποιοι βγήκαν και είπαν ‘αν τα δάνεια ήταν σωστά’, δηλαδή οι υπογεγραμμένες συμβάσεις. Επίσης αν υπογράφηκαν από εξαγορασμένους – δωροδοκηθέντες – διεφθαρμένους λειτουργούς, υπουργούς – πρωθυπουργούς κλπ τσόλια. Τότε η χώρα έχει δικαίωμα να μην πληρώσει. Κάτι μου θυμίζει από διόδια στους αυτοκινητόδρομους. Και μου ζητάνε να πληρώνω ακόμη. Να βγάλουνε τις συμβάσεις στην φόρα. Όπως και το μνημόνιο. Για να τα δει ο κόσμος. Και αν έχουν δίκιο, θα πληρώσω. Μέχρι τότε θα ακούω τα σειρηνάκια τους, εγώ ο 'τζαμπατζής'. Επίσης φαντάζεστε να είχε βγει σκάνδαλο με στρατιωτικούς ή υπουργούς στην Τουρκία με μίζες? Ισλάμ κόψει χέρι. Και όχι μόνο… Εδώ πάνε σπίτι τους. και σε τι σπίτια οι αλήτες. Και μετά βλέπουν τηλεόραση και γελάνε με εμάς, τον λαό, που σκοτωνόμαστε, πεινάμε, δεν έχουμε εργασίες και ξαναγελάνε τα ρεμάλια. |
|
|||
|
|||
Εβαλα παρακολούθηση θέματος, συνεχίστε καλά πάει το θέμα, γιατί από την συζήτηση
και τον προβληματισμένο διάλογο βγαίνει κάποιο συμπέρασμα. Λάθος είναι να το βάζεται επί προσωπικού ποιός θα ταπώσει τον άλλο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι, αλλα αφου εφτασε την ανεργια σημερα στο 11,5% απο το 14% το 2009 (με το ΔΝΤ εκτος χωρας) http://www.capital.gr/News.asp?id=1143969 κι ας εχει αναπτυξη 8,9% εν μεσω κρισης http://www.insideinfo.gr/article/4323/sto-89-e-anaptuxe-sten-tourkia-sto-g%CE%84-trimeno! Ναι, αλλα αφου αυξηθηκε η φτωχεια στην Τουρκια (με το ΔΝΤ εκτος χωρας) παρα την τερατωδη αναπτυξη της Αυξάνεται η απόλυτη φτώχεια στην Τουρκία | Telegramm.gr | η Eναλλακτική Eνημέρωση Ετσι για να μην με/μας τρελανεις!!! |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Μεχρι να αποδειχθουν τα παραπανω, αν αποδειχθουν, τον απολυτο σεβασμο θα εχει!!!! Αλλο να λες οτι ξενοπηδαει κι αλλο να το αποδεικνυεις!! Αλλο να ξερεις οτι κλεβει κι αλλο να το αποδεικνυεις!!! Εξάλλου πολλες οικογενειες υπομενουν μια τετοια αποδεδειγμενη κατασταση που περιγραφεις απλα και μονον διοτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο στον οριζοντα!! Ολοι ξερουμε και ολοι λεμε για τους ταδε πολιτικους...αν μπορουσαμε να τα αποδειξουμε κι ολας τοτε ναι θα ημουν μαζι σας!!! Δεν εθελοτυφλω, ξερω κι εγω κι εχω πειστει, αλλα ακομα δεν εχω στοιχεια για να τους δερνω στον δρομο!!!!! Δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα!!!!!! Αφορμη ηταν το δικο σου ποστ για να πω την αποψη μου γενικως!!!! Για κανεναν δεν αναφερομαι προσωπικα, αφορμες παιρνω απο τα γραφομενα τους για να πω την αποψη μου, αυτο και μονον!!! Απόσπασμα:
Λυπαμαι, και αυτο απευθυνεται σε εσενα προσωπικα, βγαζεις ρατσισμο προς τους Ελληνες τις διασπορας οι οποιοι κρατουν ψηλα την σημαια της Ελλαδας οπου κι αν βρισκονται. Δεν θελω να πω τιποτε άλλο πανω σε αυτο!!! Απόσπασμα:
Εσυ μπορει οχι, αλλα 1,000,000 ΔΥ και συνδικαλιστες ΝΑΙ!!!!!! 8,000,000 ελληνες (κι εγω μεσα) που αμοιβονταν με μαυρα, που δεν επαιρναν αποδειξεις, που δεν εκοβαν αποδειξεις.....ΝΑΙ!!!! Αλλο 1,000,000 επιχειρηματιες (εσυ ΟΧΙ) με εικονικα τιμολογια και διπλα βιβλια.......ΝΑΙ. Αλλες 500,000 γιατροι, δικηγοροι κ.α.....ΝΑΙ!!! Φταιει το κρατος? ΝΑΙ, φταιει ΚΑΙ το κρατος και οχι ΜΟΝΟΝ το κρατος! Απόσπασμα:
Σου απαντω στη αμεσως προηγουμενη παραγραφο! Απόσπασμα:
Δεν ειχα ουτε εχω καμια τετοια προθεση, σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο και επιχειρηματια κι οχι ετσι οπως ''αυτοχαρακτηριζεσαι''. Το ''δεν ξερω τι θελω'' (και οχι δεν ξερεις τι θελεις) ηταν εντελως φιλικο, οπως θα το ελεγα (και το λεω πολλακις) στην κορη μου!! Απευθυνοταν δε σε ολους οσους εχουν τις ιδιες αποψεις μαζι σου και οχι προσωπικα σε εσενα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Android Smartphone του, τον γλίτωσε από το πρόστιμο | nieri | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 01-03-2011 17:56 |
το πειραμα με τον βιολιστή στο μετρό | kerasomallousa | Πολιτισμός | 9 | 13-08-2010 16:45 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
Για τους εραστές του ποδοσφαίρου... Γκολάρες !!! | frits | Διάφορα | 8 | 15-03-2010 18:12 |
Για τους θαυμαστές του Bruce Lee !!!!! | frits | Διάφορα | 8 | 02-03-2010 20:38 |