|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πληροφορίες για την Ζάκυνθο ...
Θοδωρή οι φατσούλες άπαιχτες!!!
Δικά σου είναι;;;; |
|
|||
|
|||
Νικόλα ,
Παρ' όλο που δεν είσαι εντάξει (*)εγώ θα σου δώσω χρηστικές πληροφορίες για 3 παραλίες ! Ζάκυνθος-Πόρτο Κατσίκι Λευκάδα - Κάθισμα Κεφαλλονιά- Μύρτος ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΟΥΒΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ! (*) ........εγώ για μιά παραλία σου ζήτησα info,και συ "μοναχοφάη" την κρατάς για τον εαυτό σου.Ξεχνάς ότι και στο παράδεισο μόνος σου δεν λέει.......... |
|
|||
|
|||
Ωραίο μέρος η Ζάκυνθος το είχα επισκεφτεί παλαιότερα, αλλα μου χάλασε την καλή εικόνα που είχα για το νησί η παρακάτω καταγγελία http://www.in.gr/news/Reviews/placeh...ItemID=1008613
συγκεκριμένα για τον Βασιλικό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μακαριε,διορθωση,το Πορτο Κατσικι ειναι στη Λευκαδα
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες ... Θα αξιοποιηθούν οποσδήποτε ...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μακάριε, ρώτησα την "ανηψούλα" μου, για το πού είναι το μέρος που έχει φωτογραφηθεί (με το αγόρι της-χωρίς τα μαγιό τους), αλλά δεν μου απήντησε ακόμα .... Μόλις έχω νέα της, θα σ' ενημερώσω πάραυτα ..... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιώργο , ορθός αλλά πάνω από όλα παρατηρητικός !
Σκόπιμα δίνω λάθος πληροφορίες στο Λεοντόκαρδο. Τον παρακαλάω να μου δώσει στοιχεία για εξαιρετική παραλία αλλά μου τη κρύβει (χι,χι,χι) |
|
|||
|
|||
Μπαγάσα Νικόλα ,
Θα την ανακαλύψω , θα πάω μόνος μου και μετά εσύ θα σκάσεις..............στο |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές στην Πάρο ;;;; | Elina | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 08-07-2009 00:37 |
Ιστιοπλοϊκά: Διακοπές ελευθερίας και πολυτέλειας! | skippybi | Διάφορα | 19 | 21-06-2009 08:06 |
Διακοπές κυκλοφορίας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου | skippybi | Επικαιρότητα | 3 | 24-02-2009 17:37 |
Γειά σας απο Ζάκυνθο !! | Timos zante | Καλώς ήλθατε | 16 | 02-01-2009 19:43 |