|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη,πιστεύω να είναι κ άνετη!
|
|
|||
|
|||
Κοίτα να δεις σε σχέση με.την σανίδα που έχει από την μαμά ναι είναι αρχοντική!!! Έβαλε όσο ποιο πολύ τζελ μπορούσε ιδικά για τον.συνεπιβάτη αλλά το ΗΡ έχει περίεργο κουμπομα στην άκρη του (φαίνεται στην πρώτη φωτο στο τέλος της σέλας) και δεν μπόρεσε να την φουσκώσει όσο ήθελε. Πάντος από ραφες και γενική εικόνα άψογη!!
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Δλδ βρε παιδιά μπορω να παω και εγω σε ενα φιλο εδω Πάτρα και να του πω την σελα του συνεπιβατη να την βαλη τζελ?
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επισκευή Σέλας
Απόσπασμα:
και δεν με λες ποσο στοιχιζει ? τωρα που την βλεπω με βαζης στην πρηζα θα αγορασω κενουρια 250-260 ευρο κε την παλια θα την κανω οπως την δυκια σου |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Mike. φίλε την βρήκα 200€ με τα μεταφορικά. Και άλλα 120 ευρό αν θυμάμαι καλά πήγε η "αναβάθμιση".
Ήθελα να έχω 2 μια για τα χώματα και μία κυριλέ οταν πάω βόλτα 2πλός. Έψαξα να κάνω δουλειά και στην cahedo. Αλλά ήθελε 500€. Τους στέλνεις την παλιά σου πίσω και αν είναι άψογη -πράγμα δύσκολο για χωμάτινο μηχανάκι- σου κάνουν έκπτωση 200€ αλλά και πάλι μένεις με μια σέλα... Μάριε το νού σου δεν βάζουν όλοι τζέλ και ας λένε οτι βάζουν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οχι βρε φίλε απλά δεν έτυχε να παίσει τέτοιο θέμα....
|
|
|||
|
|||
Δλδ Ντάννυ μπορούμε να στείλουμε σε αυτον που λέτε την δική μου και να την κανει τζελ αφου τον εμπιστεύεστε? Μπορούμε να μάθουμε τιμη? Και αν γίνεται με το υπάρχον ύφασμα?
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Έλα γκρινιάρη !
Στείλ' τη μου και στην πάω εγώ στο μάστορα ! |
|
|