|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βαση Στηριξης IPhone 4 & 4S
Δουλεύει όπως τα μανταλακια για τα ρούχα
πιεζεις τις άκρες για να ανοίξει και να μπει το τηλέφωνο. και στις ακρες έχει λαστιχα ώστε το κινητό να μην έχει θέματα με γρατζουνιές! Θα βγαλω φωτογραφίες αν σε ενδιαφερει να το δείς. Μετα τη πίτα όμως όπως φαίνεται..... με το καλό! |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως είχα πάρει μία με αυτή την περιγραφή από ebay για ποδήλατο.
For iPhone 3G S 3GS Bike Bicycle Handlebar Mount Holder 3,57 δολλάρια. Δεν έχω λινκ γιατί είναι παλιά αγορά. Όταν πήρα την μηχανή ήθελα να πάρω ειδική βάση για το Iphone σαν και αυτές που προτείνουν οι φίλοι από πάνω. Επειδή καθυστερούσα να αποφασίσω λέω δεν βάσω αυτή του ποδηλάτου και πέρνω μετά μία καλή. 6 μήνες τώρα η βάση δεν έχει κουνηθεί ρούπι!!!!! Το κινητό δεν φεύγει από βάση γιατί πιάνει σε 3 σημεία και την βάση καλού κακού έχω βάλει και tire up σε μπαράκι. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αφού σε ενδιαφέρει να μην μπαίνουν σκόνες νερά κτλπ νομίζω ότι είναι μονόδρομος. Δες αυτή iPhone Interphone by: Interphone - MotoRAID
|
|
|||
|
|||
Φοβερή θήκη.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
εγώ έχω αυτή eBay - The UK's Online Marketplace αλλά για 3GS και είναι πολύ καλή, αδιάβροχη, σταθερή αλλά λίγο ακριβή. Την πήρα από το αγγλικό ebay site του και ήρθε σε καμιά εβδομάδα. Ο τύπος έχει πολλές επιλογές, φθηνότερες ή ακριβότερες αλλά αρκετά ποιοτικές. Η ίδια υπάρχει και με φθηνότερη βάση που την περιγράφει ως bike mount. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι ο ιδιος μ το λινκ που ποσταρα απο πανω...απλα εγω ποσταρα την σελιδα τους...
Παρηγγειλα κ γω την ιδια για το galaxay S2 προχτες μαζι με την βαση στηριξης U-Bolt κ τον φορτιστη για το πριζακι της bmw... Αντε και να δουμε τι θα δουμε οταν ερθει! την εχεις δοκιμασει σε βροχη μηπως?ειναι οκ στεγανη οπως λεει? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ειμαι με τιμονοπλακα...φωτο ακολουθει... πιθανο σημειο συγκρατησης η τρυπα της βιδας που εχει στο μεσο του τιμονιου...αλλα πως...??? Last edited by asotosios; 19-03-2012 at 17:10. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ή παιξτο κοκορας ή αστο... | mAthosalas | Αστεία Video | 13 | 28-02-2012 12:04 |
RT και ευελιξία... | Kimwnas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 08-04-2011 15:15 |
Βαση στηριξης κινητου αδιαβροχη BIOLOGIC for Iphone | kwon | Πωλήσεις γενικώς | 10 | 16-02-2011 01:31 |
Νέα άφιξη! | Syvaris | Καλώς ήλθατε | 20 | 02-03-2010 10:49 |
Νέα άφιξη | Albatros | Καλώς ήλθατε | 19 | 24-05-2009 23:49 |