|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τροχαία Λιμεναρχείου Ηρακλείου
καλως τα παιδια τα δικα μας........ |
|
|||
|
|||
ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ . ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΕΣ
|
|
|||
|
|||
γεια και χαρα σας!
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθατε στην καλη μας παρεα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλώς ορίσατε και ελπίζουμε να μη γράφετε μπέμπες στη παραλιακή...
|
|
|||
|
|||
Αφου εσυ εχεις πινακιδα τι φοβάσε ;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Μη μου την πάρουνε...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλώς τα παιδιά!!! Κούκλες τα καινούρια μηχανάκια σας!!! Άντε να πληθαίνουμε εμείς οι 650αριδες!!!!!
Πριν κάμποσο καιρό, πέρσι,Ιανουάριος Φεβρουάριος θα ήταν, ότι είχα αγοράσει την μηχανή μου, είχα βρεθεί το βράδυ στο λιμάνι, να χαιρετίσω τον φίλο και μέλος του φόρουμ μας, τον Βαρδάκη που έφευγε μαζί με άλλες 6-7 μηχανές για μια εκδρομή στην Καλαμπάκα αν θυμάμαι καλά, και τότε με πλησίασε ένα παλικάρι του λιμενικού και με ρωτούσε για την μηχανή μου. Ήθελε πληροφορίες λέει γιατί, ότι τους είχαν ανακοινώσει ότι θα τους έπαιρναν το δικύλινδρο, για υπηρεσιακή μοτοσικλέτα και ότι αυτοί την είχαν διαλέξει μεταξύ άλλων μοντέλων. Και εγώ φυσικά του είπα ότι κάνατε πολύ καλή επιλογή και ότι για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα είναι ότι πρέπει! Περίμενα πως και πως, πότε θα τα έβλεπα να κυκλοφορούν στους δρόμους και τελικά τα είδα μέσα από το φόρουμ αυτό. Καλώς τα δεχτήκατε λοιπόν, καλοτάξιδα και να πιάνετε πολλούς "κακούς" με αυτά! Last edited by gelasios; 03-05-2010 at 18:47. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τροχαία Εγκλήματα..... μας αφορά όλους !! | frits | Ελλάδα | 7 | 14-11-2009 12:01 |
Δραστηριότητες από το Off Road Club Ηρακλείου | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 19-06-2009 02:32 |