|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ 1200GS
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν υπάρχει ακόμα η προέκταση κ η βαση στηριξης με ενδιαφέρουν άμεσα γιατί έχω ταξίδι γ 3ημερο κ θα ήταν ευκαιρία να τα φοράω το τηλ. μου είναι 6981110000.
|
|
|||
|
|||
Προέκταση και βάση τα έχω κλείσει.
Ο Μάικ θα φτιάξει ένα θάμπωμα και θα μου τη στείλει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστός ! δεν θέλω να με βρίζεις σε καθε ταξιδι σου! χαχα (ο Παναγιώτης δήλωσε πρώτος ενδιαφέρον) Last edited by silvestros; 22-06-2013 at 21:51. |
|
|||
|
|||
Οχι βέβαια καλοριζικα αν δεν βρω μτχ μπαρακι για μεγάλη ζελατίνα ίσως στείλω για την μαμά μιας κ η δική μου είναι λίγο κιτρινισμένη.
|
|
|||
|
|||
Απευθύνομαι σε μελλοντικούς αγοραστές-χρήστες της προέκτασης.
Είναι χρήσιμη σε αντβέ, μόνο εαν είσαι πάνω από 1.80... Σε αντίθετη περίπτωση, δηλ για τους αναβάτες κάτω από 1.80 είναι δύσχρηστη, γιατί βλέπεις διαμέσου της προέκταση κ μόνο πράγμα που εμένα μου ήταν δυσάρεστο Μάικ καλοπούλητα κ συγνώμη για το σπάμ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ Χάρη. Στην απλή ζελατίνα μου ταίριαζε και δεν με ενοχλούσε επειδη έφτανε στην μύτη. Στην ADVΕ που έβαλα , δοκίμασα την ζελατίνα και βλέπω πλεον μέσα απο αυτή πράγμα κουραστικό και επικίνδυνο. παράμετροι: είδος ζελατίνας, υψος και ανατομία αναβάτη , είδος σέλας ---------------------- και ο καλύτερος τρόπος είναι να τη δοκιμάσεις πρώτα |
|
|||
|
|||
Προέκταση και βάση πουλήθηκαν στον πρωτο ενδιαφερόμενο. Καλά ταξίδια Παναγιώτη.
|
|
|