GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-02-2010, 13:44
Πάνος Ο/Η Πάνος βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: BMW 1150 GS Adv. Triumph Scrambler 900 Kawasaki KLR 250
Προεπιλογή Απάντηση: ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη παιδες για να καταλαβω κατι....αν παρανομησεις δεν πρεπει να πληρωσεις?!?!?!? Για την λαλακια που εκανες.

Και εγω οταν πηγα στο Αττικο να δω τον Νικο και το Δημητρη (ΛΕοντοκρδο και αρκα) την παρκαρα την χοντρη πανω στο πεζοδρομειο και την εφαγα.

Τι μου φταιει ο αλλος που εκανε την δουλεια του για να θυμωσω και να βριζω

Πραγματικα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω...

Πράγματι είναι σωστό να σου κόψουν κλήση αν παρκάρεις παράνομα. Η ενσταση μου είναι στο φόρτωμα της μηχανής στο γερανό και μάλιστα με επιβάρυνση 4πλάσια του προστίμου. Ειδικά όταν όπως όλοι ξέρουμε πως στην Αθήνα δεν βρίσκεις χώρο εύκολα στον δρόμο για να την αφήσεις, ή οπου υπάρχει είναι συνήθως κατειλλημένη. Αν υπήρχε χώρος θα καβαλλάγαμε πεζοδρόμια?
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2010, 14:16
ntinos12 Ο/Η ntinos12 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Αθηνα

πεμπτη απογεμα πανεπιστημιου λιγο πιο κατω απο την τραπεζα ελλαδος ειχαν σηκωσει γυρω στις 20 μηχανες.αν ολοι εμεις κατεβαινουμε στην αθηνα αντι με τις μοτο με τα ι.χ δεν θα κουνιεται τιποτα.ας το σκεφτουνε λιγο
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2010, 14:20
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spacemail66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα σήκωσαν και το δικό μου από την Πειραιώς κοντά στην Ομόνοια. Το τραγικό ήταν πως ενώ το πρόστιμο με την έκπτωση ήταν 20€, ο γερανός και η φύλαξη στο γκαράζ που τα πάνε κόστισαν 77€!!! Οπως δε με πληροφόρησε μαγαζάτορας που είδε όλο το σκηνικό, οι τροχαίοι έγραφαν από το απέναντι πεζοδρόμιο, μήπως το καταλάβει κάποιος "πελάτης" και προλάβει να φύγει και έπειτα φώναξαν τον γερανό για την παραλαβή. Αυτό μου κάνει κάπως "στημένο" και ύποπτο, προκειμένου να φορτωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηχανάκια. Ο γερανίστας, ο οποίος πρέπει να είχε τουλάχιστον 12 μηχανάκια επάνω (τον πρόλαβα στο γκαράζ όπου ξεφώρτωνε) και που πρέπει να πληρώθηκε 12*74€ = 888€!!! για μία μόνο μεταφορά είχε τόσο καλή σχέση και συγχρονισμό με τους αστυνομικούς που θα την ζήλευαν οι καλύτερες υπηρεσίες της Σκότλαντ Γιαρντ. Αν η αστυνομία λειτουργούσε με τόση αποτελεσματικότητα σε κάθε περίπτωση δεν θα είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. 'Η μήπως όλο αυτό γίνεται επειδή τα μηχανάκια είναι ευκολοι γρήγοροι και αποδοτικοί οικονομικά στόχοι?
Εμένα πάντως τα προσχήματα περί προτεραιότητας στους πεζούς δεν μπορώ να πώ πως με έπεισαν αφού ταυτόχρονα με το "καθάρισμα" των πεζοδρομίων από τις μοτοσυκλέτες δεν έγινε κάτι αντίστοιχο με τα αυτοκίνητα, ή άλλες δραστηριότητες που εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών (παράνομα τραπεζοκαθίσματα, κλειστές με τζαμαρίες πέργολες σε δημόσιους χώρους, κ.α.). Εκεί βέβαια τα συμφέροντα και τα λεφτά που διακινούνται είναι άλλης κλίμακας από αυτή του μέσου "απρόσεκτου" μοτοσυκλετιστή και δεν κάνει να πειράζονται.
Επίσης δεν επεκτάθηκε το μέτρο πιο πέρα από το κέντρο της Αθήνας λες και πρόκειται για αλλη χώρα.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως πρέπει να παρκάρουμε όπου βρούμε ατιμωρητί και καλά έκαναν και μου έκοψαν την κλήση. Ο προβληματισμός μου και η απορία μου έχουν να κάνουν με την πολεμική που έχει ξεσπάσει εναντίον των μοτοσυκλετιστών και την τακτική απομάκρυνσης τους από το κέντρο της πόλης.
Τι λες τώρα φίλε μου! Έχω γνωστό (με όνομα και επώνυμο) με καφετέρια σε πολυσύχναστο δρόμο (είναι και άλλες 6-7 εκεί) και μου λέει ότι πληρώνει ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά κάθε μήνα σε λάδωμα για να κρατάει τα τραπεζάκια του στο πεζοδρόμιο. Χρόόόνια τώρα.
Πίσω απ' το δάκτυλο κρυβόμαστε.
Διεφθαρμένος λαός είμαστε, τι περιμένεις;;;
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2010, 14:33
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Σωστό να πληρώνουμε όταν παρανομούμε αλλά να πληρώνουν όλοι και μηχανές και αυτοκίνητα.Εγω πάντως εχω καλέσει την αστυνομία πολλές φορές για να γράψουν αυτοκινητα τα οποία ειναι παρκαρισμένα ολοκληρα πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα σε πεζοδρόμιο που περνάνε τα παιδια για το σχολείο.Αναγκάζονται οι πεζοί να κατέβουν στο δρόμο.Η αστυνομία δεν ερχεται και με ρώτουσαν αν εχει πολλα παρκαρισμένα.Οταν απαντούσα ναι δεν ερχονταν ,οταν μια φορά τους ειπα μονο 3 τοτε ηρθαν.

ενα εχω να πω .Πρώτα φτιάξε ανθρώπινη πόλη με parking πεζόδρομους και συγκοινωνίες και μετά τιμώρησε τους παραβάτες.

εκτός αν με τα πρόστιμα θελουν να φτιάξουν την Αθήνα .Κατι δηλ. σαν τα διόδια στις εθνικές οδούς.
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2010, 18:48
Orfeus Ο/Η Orfeus βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW F800S

απλα παρκαρετε σε δρομους που δεν μπορει να επεμβει γερανος.στενους και με το κτισμα να καλυπτει οσο το δυνατον μεγαλυτερο μερος του πεζοδρομιου.
Απλα για τη διευκρινιση.Αλλο η κληση και αλλο το σηκωμα της μηχανης που μπορει να εχει επιπροσθετη συνεπεια ζημιες.
Ειμαι υπερ των κλησεων,αλλα οχι της ακατασχετης καταληψης πεζοδρομιων...
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2010, 04:33
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Επειδή η εργασία μου είναι στο κέντρο των Αθηνών

κ πάνω σε πεζόδρομο,

βλέπω καθημερινά - πάνω από μια φορά,

μοτοσυκλετιστές (ανεξαρτήτως κυβισμού),

να "εγκαταλείπουν" στην κυριολεξία τα μηχανάκια τους,

χωρίς να ενδιαφέρονται ούτε καν, μήπως κ τους τα ρίξουν ...

Σαν να μην είναι δική τους περιουσία ...

Τα βάζουν δε (ορισμένοι) λες κ θέλουν επίτηδες,

να κλείσουν τον πεζόδρομο .....

Εεεεε .... αυτοί, το "θέλουν" το γράψιμό τους ....
Reply With Quote
Παλιό 27-02-2010, 21:42
VARAKO Ο/Η VARAKO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: VARADERO mk2

Σήμερα πάλι ζωγραφίζανε
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης