|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ
Απόσπασμα:
Πράγματι είναι σωστό να σου κόψουν κλήση αν παρκάρεις παράνομα. Η ενσταση μου είναι στο φόρτωμα της μηχανής στο γερανό και μάλιστα με επιβάρυνση 4πλάσια του προστίμου. Ειδικά όταν όπως όλοι ξέρουμε πως στην Αθήνα δεν βρίσκεις χώρο εύκολα στον δρόμο για να την αφήσεις, ή οπου υπάρχει είναι συνήθως κατειλλημένη. Αν υπήρχε χώρος θα καβαλλάγαμε πεζοδρόμια? |
|
|||
|
|||
πεμπτη απογεμα πανεπιστημιου λιγο πιο κατω απο την τραπεζα ελλαδος ειχαν σηκωσει γυρω στις 20 μηχανες.αν ολοι εμεις κατεβαινουμε στην αθηνα αντι με τις μοτο με τα ι.χ δεν θα κουνιεται τιποτα.ας το σκεφτουνε λιγο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πίσω απ' το δάκτυλο κρυβόμαστε. Διεφθαρμένος λαός είμαστε, τι περιμένεις;;; |
|
|||
|
|||
Σωστό να πληρώνουμε όταν παρανομούμε αλλά να πληρώνουν όλοι και μηχανές και αυτοκίνητα.Εγω πάντως εχω καλέσει την αστυνομία πολλές φορές για να γράψουν αυτοκινητα τα οποία ειναι παρκαρισμένα ολοκληρα πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα σε πεζοδρόμιο που περνάνε τα παιδια για το σχολείο.Αναγκάζονται οι πεζοί να κατέβουν στο δρόμο.Η αστυνομία δεν ερχεται και με ρώτουσαν αν εχει πολλα παρκαρισμένα.Οταν απαντούσα ναι δεν ερχονταν ,οταν μια φορά τους ειπα μονο 3 τοτε ηρθαν.
ενα εχω να πω .Πρώτα φτιάξε ανθρώπινη πόλη με parking πεζόδρομους και συγκοινωνίες και μετά τιμώρησε τους παραβάτες. εκτός αν με τα πρόστιμα θελουν να φτιάξουν την Αθήνα .Κατι δηλ. σαν τα διόδια στις εθνικές οδούς. |
|
|||
|
|||
απλα παρκαρετε σε δρομους που δεν μπορει να επεμβει γερανος.στενους και με το κτισμα να καλυπτει οσο το δυνατον μεγαλυτερο μερος του πεζοδρομιου.
Απλα για τη διευκρινιση.Αλλο η κληση και αλλο το σηκωμα της μηχανης που μπορει να εχει επιπροσθετη συνεπεια ζημιες. Ειμαι υπερ των κλησεων,αλλα οχι της ακατασχετης καταληψης πεζοδρομιων... |
|
||||
|
||||
Επειδή η εργασία μου είναι στο κέντρο των Αθηνών
κ πάνω σε πεζόδρομο, βλέπω καθημερινά - πάνω από μια φορά, μοτοσυκλετιστές (ανεξαρτήτως κυβισμού), να "εγκαταλείπουν" στην κυριολεξία τα μηχανάκια τους, χωρίς να ενδιαφέρονται ούτε καν, μήπως κ τους τα ρίξουν ... Σαν να μην είναι δική τους περιουσία ... Τα βάζουν δε (ορισμένοι) λες κ θέλουν επίτηδες, να κλείσουν τον πεζόδρομο ..... Εεεεε .... αυτοί, το "θέλουν" το γράψιμό τους ....
|
|||
|
|||
Σήμερα πάλι ζωγραφίζανε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11 | tsompanis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 68 | 22-11-2009 21:59 |
Ο ΚΟΦΙ ΑΝΝΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 60 ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 02-10-2009 13:25 |
ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ | Alext | Ανέκδοτα | 8 | 24-06-2009 17:49 |
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6 | GANTZA | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 4 | 05-06-2009 17:44 |