|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200
Απόσπασμα:
Οτι σου είπε ο vasoFras... () Έχω προσωπική εμπειρία !!! |
|
|||
|
|||
....καλάάά ντεεε... vasorfas ήθελα να πω...
|
|
|||
|
|||
αμα σαε πιασω .....θα σας ζηταω τα....βαφτισιάτικα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δια του λογου του αληθες, δειαβασε και εδω και... εδω , το ποστ #300 (ειναι ο κατασκευαστης) σου εχει και πληροφοριες επικοινωνιας) (ηθελα να το βαλω απο χτες,αλλα επειδη μπηκα απο το κινητο,δεν το εβρισκα) Last edited by vasorfa; 04-04-2011 at 09:04. |
|
|||
|
|||
Πάντως εμένα μου άλλαξε το μπράτσο που είχε σπάσει.
|
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ:ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ALFA7 ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΠ' ΤΑ LINKS ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο VASORFA ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Χρήστος λογικά δεν θα μπαίνει στο φόρουμ από την στιγμή που κόπηκε η ομαδική, oπότε δεν θα είδε το μήνυμα πάρε τον εσύ και ότι χρειαστείς είμαι σίγουρος πώς θα σε βοηθήσει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε μου γιαυτο ειναι τα φορα για να μοιραζομαστε και να δίνουμε λυσεις....επειδη τυχαινει να εχω συναντησει 2 φορες τον Χρήστο,οπως ειπα και πριν, δεν πιστευω να ειναι κακος ή ασυνειδητος επαγγελματιας αλλα και να ειναι...καλο θα ειναι να μας το πεις(ειπαμε ΟΛΑ στον αερα!!!) Δεν αφηνεις λεω εγω τις ευχαριστιες να τον παρεις κανενα τηλ.να μας πεις και εμας τι εκανες? ασχετο....Βρε παλιόπαιδο,γραφε με μικρα...μου εβγαλες τα ματια!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσενα τώρα τι σε ΒΑΛΑΜΕδικηγόρο αφου ξερεις ο vasorfa καθαρίζει!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. | basilis76 | Διάφορα | 2 | 10-11-2010 16:18 |
ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ | vangelis | Ζήτηση | 0 | 09-11-2010 21:28 |
ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9/10 ΣΤΟ ENVY ΣΤΙΣ 20,30 | TAKIS04 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 16-09-2010 03:29 |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΣΤΗΧΑ ΣΤΟ GS 1200 | PETROJOHN | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 29-07-2010 10:23 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 21:15 |