|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΘΗΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011
Απόσπασμα:
Φυσικα και δεν εννοω μονοπατια. Βατοι χωματοδρομοι θα ειναι. Ειπαμε, βολτα θα ειναι, οχι ISDE! |
|
|||
|
|||
προχορα στη σχεδιαση βαλε κε μια μια διανηκτερυση Κρανια Μηλια (κοντα στα Γρεβενα ) κε θα παρακολουθω .........
ισως λεω ισως να ειμαι μεσα για αυγουστο !! |
|
|||
|
|||
Βίτσι - Τρίβουνο - Ακρίτας, και γενικά όλος ο Βαρνούντας είναι μαστ.
|
|
|||
|
|||
Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια κι εμένα μου φαίνονται πολλά τα 300-400 χλμ/ημέρα σε χώμα φορτωμένος. Θα ΄χεις και θέμα με τις βενζίνες φαντάζομαι. Και θέλεις και για παρέα άτομα πολύ (μα πάρα πολύ) ανοιχτόμυαλα. Καλή προετοιμασία και καλά να περάσεις!
|
|
|||
|
|||
Βρε Ηλία 300-400 την ημέρα επί 9 ημέρες μείον 1 την επιστροφή δηλ πες 300 επι 8 μας κάνει 2500 κμ, μήπως σκέφτεσαι και την Σερβία?
Αν και έχω τις αναστολές αν κάνει ζέστη ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω |
|
|||
|
|||
Παιδια δεν εχω βγαλει ακομα τα χιλιομετρα.Στο περιπου λεω.Μπορει να ειναι και 200 την ημερα.Θα τα δω οταν ερθει η ωρα.Το θεμα ειναι η διαθεση.Ολα τ αλλα θα τα δουμε
|
|
|||
|
|||
πολυ καλη διαδρομη..δεν την εχω κανει αλλα εχω ακουσει τα καλητερα απο ατομα που την εχουν κανει...Ο Σπανος την εχει κανει,δεν εχεις καποιον απο την ομαδα του να σε βοηθησει λεγωντας σου την διαδρομη??
|
|
|||
|
|||
Την κυριακη θα παω στο σχολειο της ΚΤΜ και θα μιλησω με καποιον,αλλα επειδη η κτμ θα κανδνι κ αυτη το ιδιο ταξιδι ισως να μην θελουν να μου πουν.Αλλα οπως ειπα και στην αρχη του θεματος,αν οικονομικα συμφερει μπορει να παω μ αυτην.Αλλα θα μαζεψω πληροφοριες και απο γνωστους που πηγαν αλλα κ απο το περιοδικο που ειχε γραψει ο Σπανος.
|
|
|||
|
|||
ειχα κανει το 2005 την διασχιση πινδου 3 βδομαδες και καποια στιγμη θα κανω μια αναφορα. 1ον υπολογιζε 200 χλμ την μερα για να βλεπεις και καποια πραγματα, 2ον καλυτερα λιγοι και καλοι (2-3) για να μπορεις να συνενοηθεις και 3ον μην το σκεφτεσαι βαλε μπρος και ΦΥΓΕ
|
|
|||
|
|||
Τζουμέρκα, Άγραφα και Ζαγοροχώρια σε μια εκδρομή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΠΑΤΣΟΙ - ΚΑΙ PARKING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | george1968 | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 09-03-2010 16:50 |
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ | boxerakias57 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 05-09-2009 12:42 |
ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 22 | 29-08-2009 16:00 |
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | Γεώργιος Γαϊτάνος | Ανέκδοτα | 22 | 06-04-2009 16:39 |