|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή Κάνει όπισθεν
συμβαινουν αυτα ομως αρχοντα!!και την αλλη φορα που θα φωναζεις τροχαια να λες οτι υπαρχει τραυματισμος και ας μην υπαρχει!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η τροχαία δεν ήρθε ποΤΕΕΕΕΕΕ όσα τηλέφωνα και αν πήρα .....εδω δεν έχουν βενζίνη να πάνε εκεί που υπάρχουν τραυματίες ή γίνετε ληστεία σε μας θα ερχόταν ? |
|
|||
|
|||
όταν τελείωσε η ιστορία και έκανε την δήλωση ....μου λέει ...άσε ρε φίλε ξέρεις πόσο κουρασμένος είμαι από τις 6 το πρωί έχω ξυπνήσει ...είχα δικαστήριο με είχαν πιάσει η τροχαία όταν είχα έρθει Ελλάδα ( ξέχασα να σας πω πως η καταγωγή του Νίκι Λάουντα - Κάνκουνεν ή κατακόσμον Βλαμένου είναι από την γείτονα αλοδαπήν ) για πλαστό δίπλωμα ..αλλα τώρα έβγαλα κανονικό το πήγα στο δικαστήριο και οι ####κες ( και ####κες οι δικαστές ) μου έριξαν πρόστημο 1800 ευρώ ....!!!!!!Καλά λέω από μέσα μου μας έπεσε κελεπούρι ...αλλά δεν φταίει αυτός φταίει που του έριξαν μόνο 1800 αντί να τον ξηλώσουν για πάντα από την Ελλάδα ...άκουσον πλαστό δημόσιο έγγραφο και πλήρωσε 1800 και τέλοοοος
|
|
|||
|
|||
Κακοτυχία φίλε μου, αλλά έπρεπε να καλέσεις και τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής σου,...
|
|
|||
|
|||
Προσπαθώ να φανταστώ πως ένιωσες...και πως θα αντιδρούσα εγώ...
Θέλουν ξύλο τελικά (άκου πλαστό δίπλωμα, ληγμένη ασφάλεια...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν και αν το απαιτήσεις έρχεται αμέσως ...τουλάχιστον στην ΑΧΑ που είμαι εγώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κάθε μέρα δεν κάνεις και εσύ υπομονή ?κάθε φορά που βγαίνεις στο δρόμο και γλιτώνεις 10 φορές από συντριπτικά κατάγματα από τον κάθε Μ@#$^Κα που εμφανίζεται μπροστά σου υπομονή δεν κάνεις ?πόσους να βρίσεις πόσους να κουτουλήσεις , πόσους να τους κορνάρεις πόσουυυυς ??????? καταπίνεις ξεροκαταπίνεις κάνεις το σταυρό σου που ακόμα μια φορά την γλίτωσες και πας στην δουλειά σου ... Και όπως λέει και ένας φίλος μου ..Του Τρελού του δίνεις χάπι και γίνεται καλά ...Του Μ@λ@κ@ τι να του δώσεις ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έρχεται πραγματογνώμονας στο ατύχημα ;;;;;;;;;; Πρώτη φορά το ακούω |
|
|||
|
|||
ναι και μέσα στο διάστημα 7:30 με 16:00 έρχεται αμέσως σε διάστημα μιας ώρας ..λέγεται φροντίδα ατυχήματος και το παρέχει η ΑΧΑ ...ο υπάλληλος που ήρθε από την ΑΧΑ μου είπε πως πάνω από 10 εταιρείες το προσφέρουν
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που δεν ξέρω τί παίχτηκε .... | Arkas | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 27-08-2011 20:03 |
Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs | ruf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 02-08-2011 16:37 |
δεν παιρνει μπρος | VITO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 21-04-2011 23:57 |
Δεν παίρνει μπρος η Adv | spartiatis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 21-04-2011 15:53 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |