|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09
Πολύ καλή ιδέα!!! Άντε Νικολή, ξανάρθες και τάραξες τα νερά αμέσως...:sm5:
Υ.Γ. Νικολή δε λές και στο υπόλοιπο ''****τήμ'' να περάσει μια βόλτα από εδώ να γνωριτούν και με τα άλλα παιδιά;;; θα χαρούμε πολύ!!! |
|
|||
|
|||
παιδια να παρω βατραχοπεδιλα????ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
και μάσκα και κουβαδάκι!!!!
εγώ θα φέρω μπρατσάκια!!! |
|
|||
|
|||
Απο ένα γκάλλοπ που έγινε, υπάρχει αντιπρόταση για μοίρασμα της απόστασης και συνάντηση στη παραλία στο Ξυλόκαστρο..Αν υπάρχει διάθεση για συνεύρεση, πώς το ακούτε;
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα σου Στράτο!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα κι εγω!!!! |
|
|||
|
|||
Ποιά εταιρεία διενέργησε το γκάλοπ? Είναι αξιόπιστη? Η αρχική ιδέα ήταν να γνωριστούμε οι Πατρινοί που συμμετέχουμε στο forum κ με ανοιχτή μάζωξη για όποιον θέλει να έρθει να γνωριστούμε μεταξύ μας. Η αντιπρόταση είναι πολύ καλή αλλά δεν ξέρω μήπως σταθεί εμπόδιο να συμμετέχουν κάποιοι ντόπιοι από θέμα χρόνου. Θα συζητηθεί όμως κ εφ' όσον υπάρξει συμφωνία την κάνουμε την συνάντηση Ξυλόκαστρο. Πάντως μια επίσκεψη στο Ρίον πιστεύω ότι θα ενθουσίαζε αυτούς που θα έρθουν από λίγο πιό μακριά, γιατί θα ανακαλύψουν την ομορφιά ενός ιδεατού μέρους για να ζήσει κάποιος!
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πραγματικά θα βοηθούσε το μοίρασμα της απόστασης.γιατί γιαμας είναι περίπου 500 χιλιομετρα πηγενέλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαυτό τα έχουμε τα "εργαλεία" μας φίλε μου. Για να φορτώνουν χιλιόμετρα..... |
|
|||
|
|||
Jefe |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου | Jorge | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 07-07-2009 01:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
Καφές στο Πόρτο Γερμενό το Μ. Σάββατο 18-4-09. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 28-04-2009 01:14 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |