|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηφαίστειο Θήρας: Μόνο αυτό μας έλειπε...
Που τα είδες ρε μεγάλε αυτά που λεςΈχω πάει 5 χρόνια συνεχόμενα και οι τιμές τους ήταν στα πλαίσια της Ελληνικής πραγματικότητας. Εκτός και αν εσύ πήγαινες σε όλα τα δήθεν και στα τάχα μου που εκεί σου πιάνουν λίγο το @@@@@@.
Αλλά εμείς καθότι δεν είμαστε μεγαλοπιασμένοι και ψωνάρες πληρώναμε 60 εβραίους το δίκλινο με πρωινό. Αξιοπρεπέστατη νομίζω τιμούλα. |
|
|||
|
|||
Για εμενα το πιο ξεχωριστο νησι MAKΡAN!!!
Εχω παει δυο φορες κ θα ξαναπαω.Οχι τυχαια για πολλα χρονια ,μεσα στους 3 πρωτους τουριστικους προορισμους παγκοσμια.Για το θεμα κοστους εξαρταται απο το πορτοφολι του καθενα...... |
|
|||
|
|||
Κάτι μου λέει ότι την πέσανε στον NLS ενώ έπρεπε να την πέσουν στη φίλη του giclas.
Η φίλη του giclas κρίνει τους προορισμούς με βάση το ύψος της χλωρίδας, ενώ ο NLS προφανώς έχει επισκεφτεί το νησί και το έχει χαρεί όχι από το γρανιτοπλακάκι δίπλα στην πισίνα αλλά από την ξερολιθιά με το μπουχό να κολλάει στα ούλα. Να πάτε όσο είναι ακόμα εκεί το νησί . Να πάτε Πάσχα να το δείτε πράσινο. Να πάτε Σεπτέμβρη να χαρείτε ηρεμία. Να πάτε στο Αμμούδι και να κολυμπήσετε ως το εκκλησάκι απέναντι. Να πάτε Θηρασιά να δείτε πως ήταν τα Φηρά 50 χρόνια πριν. Έχω πάει 10 φορές ... με φράγκα και χωρίς, με ρόδα και χωρίς, με γυναίκα και χωρίς και το χάρηκα και τις δέκα. |
|
|