|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΗΧΑΝΕΣ - ΜΠΑΤΣΟΙ - ΚΑΙ PARKING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσοι καβαλάνε BMW δέχονται "επίθεσης" ζήλειας αλλά και σεβασμού. Ενώ ο πιτσιρικάς αστυνομικός (:-p) μου μιλούσε με ύφος καρδιναλίων κλπ... ο οδηγός του γερανού που τη σήκωσε με κοίταξε και ύφος συμπόνιας και ήταν έτοιμος να την κατεβάσει αν ο κύριος εκπρόσωπος του νόμου δεν είχε γράψει την κλίση. Ευτυχώς πήγα στη μάντρα πριν έρθει η μηχανή και ήμουν εκεί την ώρα που την κατέβαζα. Πάντως νομίζω ότι ίσως υπάρχουν κάποιοι που διαβάζοντας το post μου έχασαν την ουσία της πληροφόρησης. Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι το έχουν κάνει "μεροκάματο" όπως κατέγραψε κάποιος συμνφορίτης βγάζοντας λεφτά από τις μηχανές και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που όταν είναι παράνομα στο κέντρο δυσκολεύουν περισσότερο. Ας αναρωτηθούμε τη δυσκολία μπορεί να φέρει μία μηχανή στο πεζοδρόμιο και τι ένα αυτοκίνητο... Και το tip βεβαίος βεβαίος, παρκάρετε σε στενάκια που δε χωρά ο γερανός! Αυτά και... "χαιρετίσματα στην εξουσία" |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....τουλάχιστον, δεν έπαθες καμιά ζημιά, γιατί μετά, άντε ν' αποδείξεις ότι στην γρατζούνισε ο "γερανατζής" ...
|
|||
|
|||
Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση και θα την υποστούμε............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα έχω νιώσει και εγώ και τα δ'υο. Μέχρι και φίλος (όταν είχα το 1100, το οποίο ήταν μια φτηνή μοτοσικλέτα,4000ε την έιχα πάρει και είχα ρίξει πολύ προσωπική δουλειά) κάποια στιγμη στα εξάρχεια έπειτα από μια πορεία μου είπε αφού την καβαλούσα: ``θα την πλάκωνα στις μολοτοφ με ευκολία``. Ξενέρωσα και ένιωσα και άσχημα βέβαια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eννοείτε, αλλά και σκεπτικό έτσι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα γιατί; δεν καταλαβαίνω..... LoL |
|
|||
|
|||
Γιατί ο γερανός έπειτα, θα είναι κάτι ασήμαντο
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 17-02-2010 11:46 |
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ | MARK | Χιούμορ | 8 | 16-02-2010 06:35 |
'' ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ '' | MARK | Άλλες εταιρίες | 3 | 07-12-2009 20:51 |
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6 | GANTZA | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 4 | 05-06-2009 17:44 |
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | Γεώργιος Γαϊτάνος | Ανέκδοτα | 22 | 06-04-2009 16:39 |