GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-12-2012, 18:01
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
Προεπιλογή Απάντηση: Προς ατομικές συμβάσεις με τους φαρμακοποιούς

Και σε ποσα ταμεια πρεπει να πεις Κωστα οτι εφαγαν τα λεφτα και τα εβαλαν στον ΕΟΠΥ να βουλιαξει το συστημα τελειως.
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:34
sterzam Ο/Η sterzam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Beroia

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεύτερον,με τους γιατρούς υπάρχει η τεράστια διάφορα οτι σε αυτούς χρωστούνται χρήματα για παροχή υπηρεσιών...
Οι γιατροί θα φορολογηθούν για τα χρωστούμενα όταν τα πάρουν...
Οι φαρμακοποιοι φορολογούνται άσχετα αν πληρωθούν στην ώρα τους, όπως επίσης πληρώνουν ΦΠΑ για χρήματα που δεν έχουν πάρει.
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:41
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά τώρα τους έπιασαν οι κάψες και τα "κοινωνικά αγαθά", τόσα χρόνια τρώγανε με χρυσές κουτάλες με τους μολυβδοσπρώκτες γιατρούς και τις φαρμακευτικές εταιρείες και τώρα το παίζουνε παρθένες. Τα ταμεία πληρώνανε αβέρτα φάρμακα που θάβονταν στα πηγάδια του Λαυρίου, μην τα ξεχνάμε τα γεγονότα. Το κύκλωμα είναι πολύ βρώμικο και έχει πολλά λεφτά που τώρα καλώς/κακώς τα χάνουνε. Ας προχωρήσουν εν τέλει στις ατομικές συμβάσεις να δούμε τι θα γίνει, αλλά χωρίς εκβιασμούς τραμπουκισμούς και λοιπές αγαθές ενέργειες.
εισαι βαθεια νυχτωμενος παναγιωτη...
εκτος κι αν εχεις προηγουμενα με καποιον φαρμακοποιο...
το υφος σου αυτο δειχνει!
πρωτον,ο φαρμακοποιος δε συνταγογραφει,ΕΚΤΕΛΕΙ τις συνταγες που του φερνουν οι ασθενεις...,οποτε ασε τους φαρμακοποιους μακρια απο τα παιχνιδια και τις δοσοληψιες μεταξυ γιατρων,φαρμακευτικων εταιριων και ΚΡΑΤΟΥΣ!
δευτερον,αν γινουν ατομικες συμβασεις,για τον πολιτη δε θα χει καμια θετικη επιπτωση...,αντιθετως,θα χρειαζεται να κανει ταξιδι για να βρισκει τα φαρμακα του,και η ποιοτητα της παροχης υπηρεσιων οσο και των φαρμακων θα ναι χαλια μαυρα...
τριτον,η καραμελα του λαυριου εχει λιωσει πλεον...,ενα κατακριτεο περιστατικο που εγινε πριν καμια δεκαρια χρονια, και οσοι θελουν να χειραγωγησουν το πληθος,το χρησιμοποιουν σα να γινε τωρα η σα να γινεται καθε ...μερα...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sterzam Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι φαρμακοποιοι φορολογούνται άσχετα αν πληρωθούν στην ώρα τους, όπως επίσης πληρώνουν ΦΠΑ για χρήματα που δεν έχουν πάρει.
ετσι ειναι φιλε μου...
ασε που επειδη για τα χρηματα που μας χρωστανε εχουν εισπραξει φπα,αυτα δε φαινονται στο δημοσιο χρεος...,κρυβεται "κατω απ το χαλι"...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:43
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sterzam Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνεις λάθος φίλε μου! Από τη στιγμή που κατατίθενται τα κουπόνια προς πληρωμή θεωρείται εισόδημα και φορολογείται ασχέτως αν έχουν εισπραχθεί.

Ντινό δε θέλω να μου χαρίσεις τα φάρμακα, θέλω τα φάρμακα για τα οποία έχω ήδη πληρώσει. Αν αυτό μπορεί να γίνει μέσω φαρμακείων του ταμείου, so be it!

Φυσικά δε διαφωνώ ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι μιά μεγάλη κομπίνα. Αντί να φτιάξουν ένα σωστό σύστημα υγείας το καταστρέφουν. Αν όμως πουν ότι φτιάχνουν ένα φαρμακείο ΕΟΠΥΥ ανά δήμο τι θα γίνει με τα ιδιωτικά φαρμακεία; Καλώς ή κακώς παιδιά το επάγγελμα του φαρμακοποιού ήταν απόλυτα προστατευμένο και με εξασφαλισμένα πελατεία και κέρδη. Ολα αυτά κάπου δε συμβαδίζουν με την ελεύθερη αγορά. Κι αν δεν τη θέλουμε, η λύση είναι το προηγούμενο, φαρμακεία ΕΟΠΥΥ.

Για να μην παρεξηγηθούμε πάλι, αυτά είναι υποθέσεις εργασίας, αλλά το πρόβλημα πρέπει να λυθεί και σίγουρα όχι στη πλάτη του γιού μου και τη δική μου!
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:45
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από SenseiG Εμφάνιση μηνυμάτων
Και σε ποσα ταμεια πρεπει να πεις Κωστα οτι εφαγαν τα λεφτα και τα εβαλαν στον ΕΟΠΥ να βουλιαξει το συστημα τελειως.
τα πεταξαν στον εοπυυ και τα χρεη τους προς εμας γραφτηκαν στο χιονι...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:47
Senior Member

Φεύγουμε από το θέμα....τα χρέη προς τους φαρμακοποιούς ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθούν στο ακέραιο. Αν από δω και πέρα βρεθεί μιά καλύτερη φόρμουλα, ευπρόσδεκτη!
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνεις λάθος φίλε μου! Από τη στιγμή που κατατίθενται τα κουπόνια προς πληρωμή θεωρείται εισόδημα και φορολογείται ασχέτως αν έχουν εισπραχθεί.

Ντινό δε θέλω να μου χαρίσεις τα φάρμακα, θέλω τα φάρμακα για τα οποία έχω ήδη πληρώσει. Αν αυτό μπορεί να γίνει μέσω φαρμακείων του ταμείου, so be it!

Φυσικά δε διαφωνώ ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι μιά μεγάλη κομπίνα. Αντί να φτιάξουν ένα σωστό σύστημα υγείας το καταστρέφουν. Αν όμως πουν ότι φτιάχνουν ένα φαρμακείο ΕΟΠΥΥ ανά δήμο τι θα γίνει με τα ιδιωτικά φαρμακεία; Καλώς ή κακώς παιδιά το επάγγελμα του φαρμακοποιού ήταν απόλυτα προστατευμένο και με εξασφαλισμένα πελατεία και κέρδη. Ολα αυτά κάπου δε συμβαδίζουν με την ελεύθερη αγορά. Κι αν δεν τη θέλουμε, η λύση είναι το προηγούμενο, φαρμακεία ΕΟΠΥΥ.

Για να μην παρεξηγηθούμε πάλι, αυτά είναι υποθέσεις εργασίας, αλλά το πρόβλημα πρέπει να λυθεί και σίγουρα όχι στη πλάτη του γιού μου και τη δική μου!
ξαναλεω γιαννη,η διακινηση του φαρμακου προστατευεται ΠΑΝΤΟΥ!!!

επισης,τα φαρμακα δεν τα εχεις πληρωσει σε μενα...
οποτε θες να σου δωσω δωρεαν κατι το οποιο δεν εχω πληρωθει...
με το ταμειο σου θα πρεπε να τα χεις,οχι με τους φαρμακοποιους...

φαρμακειο του δημου?
εδω γιαννη οι εταιρειες δε δινουν φαρμακα στα φαρμακεια του εοπυυ και στα νοσοκομεια επειδη δε τις πληρωνουν...
ενω οι εταιρειες πληρωνονται μετρητα απο τα ιδιωτικα φαραμακεια!

οχι στην πλατη του γιου σου και τη δικη σου...,οποτε στη δικη μου και στου γιου μου γιαννη?
γιατι κατι τετοιο μου λες...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 18:59
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Φεύγουμε από το θέμα....τα χρέη προς τους φαρμακοποιούς ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθούν στο ακέραιο. Αν από δω και πέρα βρεθεί μιά καλύτερη φόρμουλα, ευπρόσδεκτη!
ετσι...
γιαννη τα φαρμακεια ηταν υγιεις επιχειρησεις,που πληρωναν τεραστιους φορους και προσεφεραν τεραστια πρωτοβαθμια περιθαλψη...
και θεωρω οτι παντα ηταν κοντα στον πολιτη με διαφορες υπηρεσιες,πολλες απ αυτες δωρεαν(μετρηση πιεσης,ενεσεις κα),δανεικα φαρμακα λογω της ανεπαρκειας ραντεβου για συνταγογραφηση κτλ
φανταζομαι οτι πολλοι κι εδω μεσα θα εχουν στενη διαπροσωπικη σχεση με το φαρμακοποιο της γειτονιας τους και καταλαβαινουν τι εννοω...
Reply With Quote
Παλιό 04-12-2012, 19:02
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ξαναλεω γιαννη,η διακινηση του φαρμακου προστατευεται ΠΑΝΤΟΥ!!!

επισης,τα φαρμακα δεν τα εχεις πληρωσει σε μενα...
οποτε θες να σου δωσω δωρεαν κατι το οποιο δεν εχω πληρωθει...
με το ταμειο σου θα πρεπε να τα χεις,οχι με τους φαρμακοποιους...

φαρμακειο του δημου?
εδω γιαννη οι εταιρειες δε δινουν φαρμακα στα φαρμακεια του εοπυυ και στα νοσοκομεια επειδη δε τις πληρωνουν...
ενω οι εταιρειες πληρωνονται μετρητα απο τα ιδιωτικα φαραμακεια!

οχι στην πλατη του γιου σου και τη δικη σου...,οποτε στη δικη μου και στου γιου μου γιαννη?
γιατι κατι τετοιο μου λες...

Μην ξεχνάς ότι είσαι "έμπορος" και ουσιαστικά δεν έχεις και κίνδυνο να χάσεις διότι τελικά θα τα πάρεις τα χρήματά σου. Και μόλις τα πάρεις μπορείς να το κλείσεις για να μη διατρέξεις ξανά κίνδυνο. Θα το έκανες;

Πολύ το συζητάμε, έχετε δύναμη που δε σας αναλογεί Κώστα μου. Διαμαρτύρεσαι όταν κάποιοι απεργούν και κλείνουν το δρόμο εσύ όμως ενώ ουσιαστικά δε δίνεις σε κανέναν πλέον φάρμακα λόγω ΕΟΠΥΥ, γιατί δεν το κλείνεις;! Κι όταν τα βρείτε το ξανανοίγεις. Δεν το κάνεις φίλε διότι ξέρεις ότι ο κόσμος τα χρειάζεται τα φάρμακά του και θα τα αγοράσει.

Είστε σε κάθε περίπτωση οι κερδισμένοι του συστήματος. Κι επαναλαμβάνω! Δε θέλω να χάσεις ούτε ευρώ! Θέλω όμως το φάρμακο όταν το χρειάζομαι!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης