|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Movie Editor ή κατι τετοιο...!!!
Ευχαριστω για τις συμβουλες...
αλλα μετα απο ελεγχο που εκανα δεν το εχω... κατι λεει για pc requirements που δεν εχει το λαπτοπ μου... παμε για τα αλλα...και βλεπουμε... |
|
|||
|
|||
υπάρχει... αλλά δεν είναι εγκατεστημένο...
πήγαινε c:\windows\inf .... βρες το (moviemk.inf) κανε δεξί κλικ πάνω του και με αριστερό κλικ επέλεξε install .... μετά θα το δεις εκεί που λέει Gasgs... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τό κατέβασα και φαίνεται καλό. Δούλευα με το movie maker, αλλά δεν μου έβγαζε video για να τα βλέπω στην μεγάλη τηλεόραση. Βέβαια δεν έχω ρωτήσει ακόμη τί είδους video αναπαράγει Θα το δοκιμάσω λοιπόν το NCH. Μόνο που μου έβγαλε μια μπάρα κάτω από την googlechrome και μου χαλάει τις αναζητήσεις και το forum. Ξέρεις πώς μπορώ να την βγάλω? |
|
|||
|
|||
Το χρησιμοποίησα και εγω...το movie maker δεν μπόρεσα να το εγκαταστησω...το λάπτοπ μου θέλει φόρματ άμεσα...
Εύκολο ακόμα και για εμένα...θέλει χρόνο να βάλεις τις φωτο να ταίρι ακούμε με τα τραγούδια αλλα πραγματικά εύκολο προγραμματακι...δεν είδα μεν τα τιουτοριαλ και παρόλα αυτα κάτι έκανα... Ευχαριστω όλους για την βοήθεια...!!! @Ckk πήγαινε control panel / add remove software / βρες το toolbar και καντο uninstall απο εκει... Καλα τα λέω ρε παιδια ή θα τον βάλω τον άνθρωπο να κάνει καμία ζημιά...??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε καλά τα είπες... Το έιχα κάνει και den... Για αυτό ζητάω την γνώμη του ειδικού. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό και ελαφρύ για παλιότερους υπολογιστές |
|
|||
|
|||
δυστηχως μεχρι εκει φτανουν οι τρομερες μου γνωσεις σε τζιτζιβλικια υπολογιστων... απο εκει και περα αναλαμβανουν οι ειδικοι...!!!
|
|
|||
|
|||
ξανατρέξε το αρχείο εγκατάστασης που κατέβασες ...και ξετσεκαρε την τελευταία επιλογή που αναφέρει τα toolbars...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έκανα όμως ένα άλλο. Πήγα στο help του NCH και είδα πώς μπορώ να ξεinstall την μπάρα. Πήγα λοιπόν στο Google chrome/extensions -- Delete και ξαναείμαι άρχοντας. ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ με το πρόγραμμα. Είναι απίθανο, το ήθελα πολύ καιρό κάτι τετοιο, το είχα παλέψει με αντίστοιχα threads του παρελθόντος στο forum, αλλά χαρά δεν είχα δει. Βρήκα μετατροπή αρχείου, που παίζει σε όλα τα συστήματα του σπιτιού και θα μετατρέψω ΟΛΑ τα μέχρι τώρα videos με διάφορα extensions σε χρήσιμες και βλεπόμενες ταινιούλες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ξέρεις τι είναι να έχει χιόνι απ΄ έξω και να βλέπεις διακοπές σε Ιόνιο, Αιγαίο, με Κωστή (γιός μου) βαφτήσια του κλπ χαρές... ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Με καμιά τσοντούλα, θα κάνουμε τίποτα...?) (Να σου έστελνα κανένα καλωδιάκι να με συνδέσεις με την κεραιούλα σου..., που είμαστε και κοντά. ) |
|
|