|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υποψήφιος BMWδάκιας...
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά με κάνετε και νοιώθω σαν να είμαι στην Κρήτη.
Η φιλοξενία σε αυτό το forum απλά δεν υπάρχει! Να είστε όλοι καλά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια γιατί πήρες τέτοια απόφαση να αλλάξεις; Έχεις οδηγήσει GS; Αρκετά; Σίγουρα σου άρεσε; Σε τι; |
|
|||
|
|||
Και δεν πέρνεις ενα 1150 adve να χεις το κεφάλι σου ήσυχο
Με το καλό ότι και αν πάρεις |
|
|||
|
|||
Καλως ορισες φιλε παντελη,χαιρομαι που η παρεα του forum ολο και μεγαλωνει!
Oσο για συμβουλη 1200gs adv δεν ειμαι σε θεση να σου δωσω...ακομα τουλαχιστον!!!! |
|
|||
|
|||
Δεν έχω πάντως σκοπό να το μετατρέψω σε αντιgs το forum εγώ, γιατί πρέπει να παραδεχτώ πως πάντα βαθιά μέσα μου θα ήθελα ένα BMW παρόλο που κάποιες συγκυρίες με απέτρεπαν από την απόκτησή της.
Το πρώτο BMW που οδήγησα ήταν ένα GS1150 και το πρώτο μου σχόλιο ήταν: "τι τέλεια που στρίβει αυτό το μηχανάκι!". Τότε ήταν που μπήκε το μικρόβιο. Βέβαια εξακολουθούσα να καβαλάω HONDA και να ρίχνω λεφτά στις μηχανές που είχα. Ώσπου παντρεύτηκα, σοβαρεύτηκα και είπα να κάνω μια τελευταία αγορά. Πιστεύω πως πρόκειται για άριστες μηχανές παρ' όλα τα σχόλια περί μεγάλου κόστους συντήρησης. Τέλος πάντων έχω καταλήξει σε μοντέλο και μάλλον είναι του 2008. Να προτιμήσω με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις ή όχι; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάρε ένα μηχανάκι της προκοπής και άσε τα 1200....... αυτά είναι του διαβόλου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α και |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν το θετεις απο θεμα προτιμησης,ναι να τις προτιμησεις γιατι ειναι μεγαλη ευκολια,αλλα ειναι και ελαφρως πιο ακριβες στις τιμες αγορας.Να δεις εαν εχει αντικατασταθει,ειτε σε εγγυηση ειτε επι πληρωμη ειδικα το πισω αμορτισερ,γιατι εκει υπαρχει ενα θεμα.Να αποφυγεις το πισω αμορτισερ showa και να προτιμησεις καποια με wp.O μηχανισμος της esa δεν χαλαει,αλλα τα αμορτισερ [showa] σκανε και η αντικατασταση τους ειναι αρκετα δαπανηρη. |
|
|||
|
|||
Πλάκα πλάκα μήπως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα 1150 ADV;
|
|
|